Hello
Segitsetek nekem. Most van először 125 ös motorom.Darabokból szedtem össze és fullad. Az adagoláson bárhová állitok akkor is fullad és a powerszelep is jó. Ha a fordulat 3-4 ezer akkor már gyorsul, de ha guruló állapotban rárántom a gázt, akkor mély berregő hangot ad és lefullad. Minden 125 igy viselkedik. Egyébként 170 km/h a végsebessége.
Én elhiszem hogy ilyen menő gyerekeknek mint pl ezek szerint te is ezek csak részletkérdések,de én azt le tudnám rúgni a motorról aki index nélkül közlekedik... Mert jó hogy neki ez állatira fölösleges te a közlekedés összes többi résztvevőjét szopatja vele
Nemigen motorozok közuton cask most járatom a gépet és rákényszerülök h turázzzak
Azt még tedd hozzá hogy slick gumi rendszám sincs meg jogsim sincs csak segédmotorra:D
Segitsetek nekem. Most van először 125 ös motorom.Darabokból szedtem össze és fullad. Az adagoláson bárhová állitok akkor is fullad és a powerszelep is jó. Ha a fordulat 3-4 ezer akkor már gyorsul, de ha guruló állapotban rárántom a gázt, akkor mély berregő hangot ad és lefullad. Minden 125 igy viselkedik. Egyébként 170 km/h a végsebessége.
mennyi be van egy olyan hátsó faridom mint amilyen neked van
és honnan tudnék szerezni
üdv
Azt még tedd hozzá hogy slick gumi rendszám sincs meg jogsim sincs csak segédmotorra:D
2hét múlva pedig arrow rezonátor+giannelli dob
szal passzolnak egymáshoz?