még csak 2 hete van fent de rögtön az első próbán érezhető volt az erőbeli változás. fogyasztásra kb 3 decivel több jött ki ugyan olyan használat mellett mint a 28assal még amikor nem volt fent a kipuff. most kíváncsi leszek h megdobja-e vmennyire
Tudom h egy cég a 2, csak azt nem tudtam h van rezód is
Karbin annyit babráltam h a gyári 28ast egy 34-esre cseréltem
amúgy én is kaptam egy csomó matricát
nekem is van rezó :)
annyi hogy arrow de hát tök8 mert egy cég a 2 karbin vmit babráltál ? mert nekem a rezóhoz van hangolva. gondolom nem lesz baja ha kicserélem a dobot. Ajándékot kaptál ? nekem küldtek egy capirossis kulcstartót meg matricákat
Nekem nagyon bejön, jobban tetszik mint a gyári hangtompítónak a formája, de kinek mi...
Hát az enyémen a rezó is cserélve lett, szal nem tom h csak magával a véggel milyen hangja lesz, de így eszméletlen durva lett :D
csabi00 a felfogatása pontosan úgy van ahogy leírtad.
Motor Line-nál tudsz rendelni. 27be megvan postával együtt. Én több mint 1 hónapot vártam rá mire megérkezett
itt egy fasza külföldi vidi hogy milyen hangja van a rendszernek: link
Karbin annyit babráltam h a gyári 28ast egy 34-esre cseréltem
amúgy én is kaptam egy csomó matricát
annyi hogy arrow de hát tök8 mert egy cég a 2 karbin vmit babráltál ? mert nekem a rezóhoz van hangolva. gondolom nem lesz baja ha kicserélem a dobot. Ajándékot kaptál ? nekem küldtek egy capirossis kulcstartót meg matricákat
Hát az enyémen a rezó is cserélve lett, szal nem tom h csak magával a véggel milyen hangja lesz, de így eszméletlen durva lett :D
egy sablonra készítik az rs-ét meg az mxét Mit szólsz hozzá hogy már csak ilyen kúpos véggel adja ki a gyár a dobokat ? (2t 125)
Egyébként szép hangja van ? mert én majd talán ha lesz időm csak holnap rakom fel.
Épp tegnap jött meg az én csomagom is a Motor Line-tól.
Én is kb egy hónapot vártam rá sajnos, de végre megérkezett.
http://www.youtube.com/watch?v...
Motor Line-nál tudsz rendelni. 27be megvan postával együtt. Én több mint 1 hónapot vártam rá mire megérkezett
Mennyi volt ez a Gianelli?
És hol vetted?
3 csavar van a végén és egy bilincs, ami felülről tartja, ugye?
Köszi a válaszodat előre is!