a fogaskereken van egy jel a fogon és a fogak között.. azt kell összehangolni és van egy jel a tengelyen és a fogaskerék közepénél.. és azokat is össze kell nézni és úgy tuti lesz
Atta.Te 125 sportban versenyzel? Voltam kint az évek alatt pár futamon,de erre a festésű motorra nem emlékszem... 6os és 46os rajtszám nem rémlik ha már a festés sem.Kérdeztem a Pendl Andrást lehet ismered,bár ő nem sokáig ment ott,de nem tudja ki vagy.... Mert úgy látom mind olyanod van(pályaidomos 2 motor?!,patronos rugóstag,vágatlan slick gumi) ahol az ilyen cuccokat használni szokták!Vagy mi másra lehet használni pl a gázos gátlót? Esetleg utcára állítgatod? Arra a gyári nem jó? Én most tervezek 125öst venni,anyagiaktól függ,remélem összejön,most egy 125ös robogóm van.
Srácok!
Az én 97-es RS-emben állítható a hátsó rugóstag!
Ezek szerint akkor az előző tulajdonos már kicserélte?
Mert láttam a képet az előbb, és az nem állítható, pedig tuning mocija fiatalabb szerintem mint az enyém!
Nekem most haver felajánlotta hogy tudnának a mocimhoz olcsóbban csinálni fasza futóművet, mármint teljesen egyedit... DTM be is szállítanak, meg most utoljára vonatba csináltak lengéscsillapítót és haver tervezte...
A főtengelyen a műanyag fogaskereket, a szélén lévő jel alapján kell beállítani az ékhez?
Ha valaki tud segíteni írjon, pls.
Ha jól tudom az SP-ben az első teló is állítható?
A teleszkópok többféle paraméter alapján állíthatóak, előfeszítés, lassú-gyors nyomófokozat, húzófokozat (első telók).
A gyári RS hátsó gátlók előfeszítése állítható (ha jól tudom kivétel nélkül minden RSen!)
Az én 97-es RS-emben állítható a hátsó rugóstag!
Ezek szerint akkor az előző tulajdonos már kicserélte?
Mert láttam a képet az előbb, és az nem állítható, pedig tuning mocija fiatalabb szerintem mint az enyém!
minden ki lett cserélve benne meg tömítés szóval most zsír új