hát az attól függ, hogy milyen motorra rakod, meg, hogy hogy hajtod... szerintem, ha rsre raksz egy sportszűrőt akkor semmi nem lessz vele, mert normális esetben sem kerül oda víz, de egy enduronál/crossnál "utviszonytól" függ ha belemész egy patakba vagy hasonlo akkor nem kell csodálkozni dehát ez egy rs forum
10-15körül állapot függő
én annyira nem értek hozzá annyit tudok teljesen feljavít benne mindent. Kedden Turányiék M. Evo gépének telóit cserélték szóval nem kis pályás
legkésőbb hétfő
enyémet holnap csinálják elvileg kész lesz szombaton de nem hiszek benne hogy addigra kész szóval sztem jövőhéten már a kezembe lesz. Teljesen fel lesz újítva
Köszi
az csak a levegőszűrőjé...
külön-külön mennyi?
Az lenne a kérdésem h a rotax 123as henger szívócsonkja jó a 122esre 34es karbival?
Előre is köszi!
Üdv!
zotyavfr@freemail.hu
Csak 160as van ha jo azis akkor elküldhetem...
Valakinek nincs véletlenül eladó 34-es karbira való gumi a membránra és a levegőszűrőre, ha van akkor mennyibe?
Köszi
én annyira nem értek hozzá annyit tudok teljesen feljavít benne mindent. Kedden Turányiék M. Evo gépének telóit cserélték szóval nem kis pályás
enyémet holnap csinálják elvileg kész lesz szombaton de nem hiszek benne hogy addigra kész szóval sztem jövőhéten már a kezembe lesz. Teljesen fel lesz újítva