Ahham. De amúgy szánalmas vagy egy kicsit.. sőt eléggé durván. Gondolom már 20 év felett járhatsz, és nincs más dolgod, mint minden egyes pillanatba a fórumot figyelni, hogy vajon mikor írok. Gondolom barátaid nincsenek, csajokhoz meg nem értesz, mert ahelyett is inkább feljősz egyet kockulni és írogatód nekem a hülyeségeid. Gondolom a munkával, tanulással is jól állsz, hogy itt írogathatsz minden pillanatba. Tudod mit leszarlak magasról. Menjél ott van a zxr-400-asod és legyél vele házastársi kapcsolatba és rakd meg a kipuffját fél óra motorozás után.. Neked az való. Jah és kihagytam, hogy szerintem nem is ismersz, de kicsit már unalmas. És ha nem vagyok olyan jó pályán mint te akkor mi van? Most elítélsz olyan dolgok miatt, ami teljesen nem rád tartózik. Én se foglalkozom veled, mert nem is ismerlek, de ezek után kutya se kiváncsi rád, ha ilyen bunkó paraszt vagy. Menjél motorozni, essél egy nagyot és akkor végre béke lesz mindenkinek. peace és kúrjad azt kipufogót....
Ja,hát lehullott a lepel! Fucky barátunk a 2009-es gaytrophyra készül! Kétszemélyes fiús motorozás lesz közvetlen összeköttetéssel,arra gyakoroltatok a fényképen igaz? Nemkell egyedi tankpad hogy teis tudj tömni miközben mész,necsak téged masszirozzanak? Kis tuning a vasadra....
http://www.hjc.hu/hjcmse/index...
ittvan minden információ ami a hjc-vel kapcsolatos és szükséges.tudom hogy nincs frissítve de a lényeg adott.de licenszigénylőt a Bro-ról szedd le.
igazából ennyi,nekem a hjc boltja 135km,énis ottváltok licenszet.amugy minden intézhető postán.de ezért van kontakt telefonszámuk,hogy feltudd őket hívni.
Valaki nem tud nekem segíteni, hogy hogyan lehet csinálni az Rs-be váltófényt?
Segítsetek!
vkinek nincs véletlen pár darab pattent ami a plexit fogja ?
debrecenben meg nagyon sok motoros kimerészkedett
csak itt falun volt ilyen jó idő, h kivettem a babámat megjáratni? :P
ittvan minden információ ami a hjc-vel kapcsolatos és szükséges.tudom hogy nincs frissítve de a lényeg adott.de licenszigénylőt a Bro-ról szedd le.
igazából ennyi,nekem a hjc boltja 135km,énis ottváltok licenszet.amugy minden intézhető postán.de ezért van kontakt telefonszámuk,hogy feltudd őket hívni.