Te tiszta buta vagy!
Előbb még azt írta, hogy mien sok pénze van, most meg azt írta, hogy megveteti a legjobb fejlesztésű mocit!
Ennyit a nagy dumagépről!
Különben ha akarod kiállok ellened, bármien motorral is vagy!
Fogadni mernék, hogy az első 2 kanyar után csak a formás hátsólámpályát látnád az Rs-emnek!
Ennyi!Többet nem írok ezzel kapcsolatban! De az előbb nagyon ideges lettem rá! Bocs még egyszer!
Mit varsz? fotozzam le a pocsom es mutogassam? nem fogok felrakni magamrol fotot ide nem vagyunk mi baratok. megvetetem a legujabb fejlesztesu motort, azt majd meghetunk egy verseny akar... na csa leptem van jobb dolgom
Nem azért, de sztem aki így áll hozzá a dologhoz mint te, az alapból nem a legjobb gazda. Először meg kéne nézned, mit tud normál állapotban, és ha kimotorozod úgy, akkor max megpiszkálni kicsit. Bár te tipikus gazdag majomnak látszol, aki megveszi a legjobb motort a kategóriában, a legdrágább ruhát, aztán meg a pályán feltart minket, szal sztem maradj csak a robogóknál, kutya! (H)
Szevasz G.XXX!
Nincs egy kicsit nagy pofád?
Szerintem te nem is akarsz motorozni,csak itt baszogatod az embereket a fasz kérdéseiddel!MI lenne, ha nyitnál egy fórumot olyan néven, hogy Pénzes Nagyképűek Gyűjtőhelye?Igaz nem sok beszélgető társad lenne,de legalább nem minket baszogatnál!
Húzz a gecibe innen!Vegyél zsír új RS-t, aztán húzd a gázt neki, addig sem töltöd a helyet a Fórumon!
Bocs a szitkozódásért a többiektől! Tiszta gyíkarc ez az ember!
szerintem sem valós személy. valaki fórumos biztos nagyon ráért... akárcsak kiskörte illetve most ez az "új" tag.
najó, kiskörte lehet, hogy nem korábbi fórumos :D
Eladó egy Aprilia rs 125 olajpumpa ami max. 200 km-es
Az ára 12500 ft 06 30 293 42 62
egyáltalán minek jöttél?!
Előbb még azt írta, hogy mien sok pénze van, most meg azt írta, hogy megveteti a legjobb fejlesztésű mocit!
Ennyit a nagy dumagépről!
Különben ha akarod kiállok ellened, bármien motorral is vagy!
Fogadni mernék, hogy az első 2 kanyar után csak a formás hátsólámpályát látnád az Rs-emnek!
Ennyi!Többet nem írok ezzel kapcsolatban! De az előbb nagyon ideges lettem rá! Bocs még egyszer!
Vidd majd el Swarovski- ba , kirakják valami kavicsal a felnit és akkor már télleg " faszagyerekleszel"
Nincs egy kicsit nagy pofád?
Szerintem te nem is akarsz motorozni,csak itt baszogatod az embereket a fasz kérdéseiddel!MI lenne, ha nyitnál egy fórumot olyan néven, hogy Pénzes Nagyképűek Gyűjtőhelye?Igaz nem sok beszélgető társad lenne,de legalább nem minket baszogatnál!
Húzz a gecibe innen!Vegyél zsír új RS-t, aztán húzd a gázt neki, addig sem töltöd a helyet a Fórumon!
Bocs a szitkozódásért a többiektől! Tiszta gyíkarc ez az ember!
A legegyszerűbb módja ha egy RS125el 200al akarsz menni, ha szakadékba ugrasz vele. Mindenki jobban jár-
oldalidomok=12eft ülések=3/db szivocsonk=3eft 28-as karbi=8eft
levegöszürödöböz=5eft váltokar=4eft fékkar=4eft hátsó lábtartok=6eft trafo=5eft gyujtásvezérlö=15eft
power=10eft inditorelé=4eft kormánykapcsolok=4/db gázbovden=3eft elsöfék=6eft
1992-1994ig bontott blok,idomszett,elsötelo,tank,ülések,hátsólámpa,tü
kör,önindito,bendix,power,hengerfej.
elsösárvédö,
segédváz,müszerfal,kábelköteg,kapcsolok, viztartály,csövek.......stbbb
érd:705377495
aprilia
rs160@freemail.hu
najó, kiskörte lehet, hogy nem korábbi fórumos :D
így nem illik rá a NO woman no cry
http://www.napiszar.com/?p=267... a másik vicc