nemár, nem hülye vagyok, csak kicsi és tudatlan bocsi ha túl nagy hülyeséget kérdeztem, nekem arra kéne, h jobban gyorsuljon, meg jobb legyen a végsebje alattam
meg azt kérdeztem még, h hol lehet a 07-es rs-re lánckereket lánccal együtt venni
Amugy 100% h. kamu men, mert aki már ott tart h. ilyeneket mondhasson el magáról az titkolja és nem beszél rólla, nem ám h. kérkedik! szóval 1 vicc vagy! XD
Meg 1 kép fotós kép sincs fennt, mind netes;)
ZAP33 amennyire szép a motorod te olyan hülye vagy
szted minek cserélik a lánckereket ember? MERT KOPIK ! szoktak feltenni kisebb ill nagyobb lánckerekeket a jobb gyorsulás és végsebesség céljából!
Srácok szerintem egy kicsit el van szállva magától a kölök!
Kiváncsi lennék, hogy honnan van "ennyi pénze"!
Az hogy apucinak, meg anyucinak van pénze az nem azt jelenti, hogy neki is van!
A lánckereket meg érdemes rögtön láncal cserélni, mert a kopott lánc szétzabálja az új lánckerekeket!Jobb ha a zsír új cucc kopik, össze, mint hogy az új lánckerék + a kopott lánc!
Az szerintem fordítva is igaz,de ha nem akkor javítsatok ki!
Üdv mindenkinek!
U.I.: Akkor jó párosítás lenne a D.I.D lánc meg a JT lánckerekek?
hali, én is megnéztem ezt az oldalt, csak úgy kíváncsiságból, de én nem találtam új rs-hez lánckereket
olyat honnan lehet szerezni, meg egyáltalán érdemes lánckereket cserélni, úgyértem, h mennyit javít a motoron?
Nekem új hengerrel, dugóval, hajtókarral megy most jelenleg 160-165-öt!
elől 17, hátul meg 39-es lánckerekekkel!
Olyan 160-180 között mennek, de ez állapot függő szerintem,meg hogy full poweres,vagy nem!Ha valamit rosszul írtam, akkor majd a szakik segítenek neked!
Szólj mindent megvevő ősöknek hogy egy kis illemtanárt is vegyenek a garázsba a merdzsó mellé !