Köszi szépen sokat segítettetek!Különben hol tudom megnézni, hogy a mocim, az most Extrema, vagy Replica, vagy mi a fene?
Én már átfényezve vettem a mocit!
Viszont lenne még egy kérdésem!
Ki milyen láncot, és lánckerekeket ajánl?
Én D.I.D. 520/110-es láncra, és 17 előre, és 39 hátra JT lánckerekekre gondoltam!
Kinek mi róla a vélemény?
Ismét köszönöm a segítségeteket!
Hello
Valaki rendszámoztatta már ugy a125/50-es motorját, hogy rendszámos vázat tett bele? Vagy esetleg valaki vett már forgalomból kivont motort? Érdekelne az egésznek a menete....
kösz
Aha köszi szépen! Nekem is BR10EG volt benne, csak már annyira szét van égve, hogy másikat raktam bele!De az nem baszott neki oda,ugye, hogy ha mentem vele max 2Km-t!
Annyi remélem nem számít! Köszönöm szépen a segítséget!
segítek neked...jó messzire dobd el azt a gyertyát és menj el vmi motorosboltba és vegyél NGK BR10 vagy BR10EG vagy BR10EIX gyertyát... 2500-3000-ill 6000
ez csak jótanács nemkell megfogadd de aztán jön a nyöszörgés hogy kinek van ASSO 2gyűrűs dugója stb....
ha rámhallgatsz akkor nem spórolsz ezen az 1-2ezer FT-on...
sziasztok ! segitséget szeretnék kérni. a problémám szerintem már ismerős. 98as rs 125, hátsó rugóstagba elszállt a csillapitás. kérdés: mi a teendő? lehet e javitani? ha csere akkor honnan? előre köszi üdv
Üdv ismét mindenkinek!
Nah kivettem a gyertyát és ilyen számok, és betűk vannak rajta:
NGK 101000033AA R1 BKUR6ET-10 JAPAN !
Kerestem a Google-ben hőérték táblázatot, de sajna nem találtam!
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném!
Mito7gang: a 125cm3 kiralyai kepednel jobbrol a 2. rs 125 ost ismered?Mert szerintem a tesom lehetett jo par evvel ezelott. bocsi az ekezett miatt a gep a hibas....
Én már átfényezve vettem a mocit!
Viszont lenne még egy kérdésem!
Ki milyen láncot, és lánckerekeket ajánl?
Én D.I.D. 520/110-es láncra, és 17 előre, és 39 hátra JT lánckerekekre gondoltam!
Kinek mi róla a vélemény?
Ismét köszönöm a segítségeteket!
Valaki rendszámoztatta már ugy a125/50-es motorját, hogy rendszámos vázat tett bele? Vagy esetleg valaki vett már forgalomból kivont motort? Érdekelne az egésznek a menete....
kösz
Köszi szépen!
Annyi remélem nem számít! Köszönöm szépen a segítséget!
ez csak jótanács nemkell megfogadd de aztán jön a nyöszörgés hogy kinek van ASSO 2gyűrűs dugója stb....
ha rámhallgatsz akkor nem spórolsz ezen az 1-2ezer FT-on...
Nah kivettem a gyertyát és ilyen számok, és betűk vannak rajta:
NGK 101000033AA R1 BKUR6ET-10 JAPAN !
Kerestem a Google-ben hőérték táblázatot, de sajna nem találtam!
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném!
ha kell küld a posta cimet: apriliars160@freemail.hu
vagy telora, sms-be.
Egy suliba jártam vele meg Illegálra jártunk régen,meg ienek...