Tyt hnap lesz 2 vizsgám egész véletlenül nem akarsz vizsgázni helyettem?rád gondoltam mer hirtelen a vizsgákrol te jutottal eszembe h gondolom te is szívsz velük:D
őszintén szólva én ártottam neked? Nem vágom miért engem oltasz, közöm nincs hozzád.. Nah jólvan az tesód tőlem van és akkor mivan, nem volt direkt beggyszó
Amúgy, PukieReS, idénre mi a terv? 600Alpok Adriát nyerni, vagy Dt125ben alázol mindenkit? Azt mondják nagy tehetség rejlik benned, kár lenne, ha meg se próbálnád.
Most mit erőlködsz? Úgyse kell senkinek se a cumóid se a motorod "csak" versenycélra... érdekes 125ben nem lehetett látni vele sehol,nem tudom mit vered magad.
hát itt az alföldön vannak nagy pusztaságok aztán megáll egy helyen a víz és megfagy. na ez a jég ha minden igaz olyan 1,5km hosszú és 500-600méter széles aztán ott bohóckodtunk egész este az opelal meg egy kocka ladával. már a végén egész jól ment mert nem csak a ladával mentem keresztbe nagyon sok métert hanem az opelal is ma is megyünk szomszédom WRXével
40fogas, JT, 520as lánchoz, 0-kmes. 2006előtti apriliákra jó!
Nagyvason:5100, nálam 3500 Ft! nem lett jó a vasamra, ezért adom el.
tyt@vnet.hu
rotax 123-127re alaplapok: 15000ft
berugós lendkerék:8000ft
egyéb rotax motyók halomban állnak még.
gilera@vipmail.hu
06705540998
egyéb alkatrésze:alaplapok 17eft/db
vaci új trafó:15eft/db
34delorto karbi kompletten hibátlanul ükxik:12eft/db
komplett váltó:12eft
blokk öntvények,komplett kuplungok....stb
Érdeklődj sok mindenem van!