ja és annyiban jobb hogy a TZRrel 8000km alatt 2szer voltam szervízbe,ezzel meg fél életemet azzal töltöm hogy hívogatom ezt a buzi bandát.A harmatinál meg várok a féktárcsára.Szal alapvetően jó kis gép,de nem érte meg megvenni.
annyival jobb hogy legálisan vihetek vele személyt,nem állítanak meg minden sarkon a rendőrök mivel rendszáma is van,2,5litert eszik az 5helyett amit a tzr hajtásnál benyelt.KB ennyi.jah meg utassal autópályán tudja tartani vigan a 120as utazót 3literes fogyasztás mellett.Meg az 500kmes hatótáv.15-tel megy többet mint a tzr, igaz ez 120nál 9500körül forog a tzr 14körül forgott vagy 13? kb ennyi.És jól gyorsul 4thez képest
A racing változat neked mióta új? Szerintem azt eddig is lehetett kapni, de lehet hogy rosszul tudom
De persze, jogod van védeni a motorod. Az más, hogy nem értem minek teszed, amikor senki sem fikázta az r125-öt...
De persze, jogod van védeni a motorod. Az más, hogy nem értem minek teszed, amikor senki sem fikázta az r125-öt...
nem nőtted még ki?
Az új Derbi GPR125
Ez már 4t és most már inkább r125 klón mint RE... Remélem az RS nem fog erre a sorsra jutni :S