elvileg nemszabad mivel az úgyvan rápréselve és ráfedéssel van illesztve szal nemnagyon tud az elmozdulni de mivel század mm ről beszélünk így lehetséges akár...
Főtengelyedet kéne kicentírozni...
ahhoz kikell venni a blokkot, szétkell borítani, stbstb...
maga a centírozás az pitlák de a munkadíj az elég húzós...
Hali!
Valaki tudna segíteni?
6 ezres fordulatszám körül beremeg a motorom, ez mitől lehete?
Kaptam már egy olyan választ h a kiegyenlítő tengely de azt hol találom és mit tudok vele csinálni?
Köszönöm!
Azt tom h van a felnin egy lyuk ami gondolom megfogja azt a valamit ami nekem hiányzik?!:S
de az mi? esetleg vkinek van olyan kis izéja?:) v lehet csinálni v mi?:D
Heloo!
Kéne egy kis help rem tudtok segiteni:)
Nah szal van az a kis km óra spirál meghajtó "izé" és az elvileg ugy müködik h a kerék megforgatja... igenám de nekem nem ér hozzá:S lehet h a multkori gumi cserénél kieshetett onnan vmi nemtom nem én szedtem ki az első kereket szal nemtom:S nah én az lenne a kérdés h ott télleg van vmi kis alátét szerüség?:S
Ja am egy 98as rs 50ről van szó (ha ez számitana)
én meg illedelmesen mondom hogy én nagyon jól tudom h mit szeretnék...de ha te ezt máshogy látod az qrvára a te dolgod, de nem akarom h vita legyen ugyhogy nem kell válaszolnod
ennyi
Ha igen remélem nem volt kalapács a közelben max gumikalapács!
FuckyRS látom te Gyáli vagy Én Maglódi vagyok, egyszer találkozzunk már, kíváncsi vagyok az Aprilliáidra!
javítani nemnagyon lehet...
a túloldalon meg van egy távtartó...
ahhoz kikell venni a blokkot, szétkell borítani, stbstb...
maga a centírozás az pitlák de a munkadíj az elég húzós...
Valaki tudna segíteni?
6 ezres fordulatszám körül beremeg a motorom, ez mitől lehete?
Kaptam már egy olyan választ h a kiegyenlítő tengely de azt hol találom és mit tudok vele csinálni?
Köszönöm!
de az mi? esetleg vkinek van olyan kis izéja?:) v lehet csinálni v mi?:D
Kéne egy kis help rem tudtok segiteni:)
Nah szal van az a kis km óra spirál meghajtó "izé" és az elvileg ugy müködik h a kerék megforgatja... igenám de nekem nem ér hozzá:S lehet h a multkori gumi cserénél kieshetett onnan vmi nemtom nem én szedtem ki az első kereket szal nemtom:S nah én az lenne a kérdés h ott télleg van vmi kis alátét szerüség?:S
Ja am egy 98as rs 50ről van szó (ha ez számitana)
Meg akarja ma tenni valaki ezt a karikát velem?
gugli map
ennyi