12500-13000 nyugodtan foroghat ha 10nél már hulla,föleg 6.ban.Amennyiben nem hulla az nem gyári motor és főleg nem utcára való mivel motorozhatatlan lámpától-lámpáig.ergo versenymotor.sp-zni lehet ide-oda mert jól hangzik, te éltechnikáhóz nem juthatsz és nem is fogsz, pláne nem ennyiért és nem egy fórumon,utcára.Azok a csövekre amit te emlegetsz, nagy pénzt kell lerakni,már amennyiben eladó és van motor amire érdemes felrakni.peace.
valakinek van tapasztalata a Dunakeszi Apriliaval kapcsolatban?
en azt hittem kiutom a coffos gyereket a haja alol, ugyanis kertem idopontot nagyszervizre, amire az volt a valasz hogy most nem tudja mikor lesz idopont jojjek vissza holnap.. mondom oke nem gond de egy kerekkulcsot adjon mar hogy meghuzzam a lancom.. hat O nem ad mert loptak mar igy el kulcsot.. komolyan mondom aki talalkozik a formaval legyen kedves lekopni helyettem! mellesleg soha tobbet a kozelebe se megyek a helynek.. :-) mellesleg nem vagyok az a 13eves kisgyerek, es egy haverommal voltam, aki nem olyan kedves arcu, tehat nem a 24 evemnek szolt a parasztsaga, csupan egy kcsg :) kivancsi vagyok esetleg mas is jart-e igy....
Nem mérem át egy gyárihoz, mivel nem hasonlítható össze egy gyárival , se teljesítményre se súlyra. Ez egy SP cső, méghozzá az első széria. A gyárinál kb 2x könnyebb, valamint sokkal vékonyabb lemezből van. A krómozás az nem gyári rajta, nemtudom ki krómoztatta. Majd Bagi Zsolti elmondja ha akarja, mit lehet tudni még róla, ugyanis övé volt régen. Ezzel a csővel adta el az rs-ét, Fórumos VérRS-nek. Neki meg én csináltam párszor a motorját, sokat mentem vele, 12500-13at forgott terhelés alatt vele, nagyon jól ment. Aztán vele cseréltem el az én gyárimra, meg fizettem rá x összeget. Neki most az én gyárim van fent, majd elmondja ő is a változást.
Ata és ez hol 125 sport production koncepció? versenymotor csöveket nem krómoznak és föleg nem látnak el homológ kipufogó "e" betűjellel.Gyári csö eladva annak amit megakarnak venni :D,ha sp akkor legyen sp,attól ez egy gyári csö.Mérd át egy gyárihoz.
piros ülés kellene
csak azért kérdeztem mert úgy írogatott h nem volt kitöltve az adatlapja
Itt találsz hozzá plexit
érd.:elérhetőségeim az adatlapomon
kíváncsi vagyok most már rád
2001-es évjáratú rs-hez szeretnék plexit ha valaki megdobna egy linkel megköszönném(használt is érdekel ha jó állapótú)
Üdv: Ádám
en azt hittem kiutom a coffos gyereket a haja alol, ugyanis kertem idopontot nagyszervizre, amire az volt a valasz hogy most nem tudja mikor lesz idopont jojjek vissza holnap.. mondom oke nem gond de egy kerekkulcsot adjon mar hogy meghuzzam a lancom.. hat O nem ad mert loptak mar igy el kulcsot.. komolyan mondom aki talalkozik a formaval legyen kedves lekopni helyettem! mellesleg soha tobbet a kozelebe se megyek a helynek.. :-) mellesleg nem vagyok az a 13eves kisgyerek, es egy haverommal voltam, aki nem olyan kedves arcu, tehat nem a 24 evemnek szolt a parasztsaga, csupan egy kcsg :) kivancsi vagyok esetleg mas is jart-e igy....
HJC cl-14 Phantom
M-es méret
enyhén karcos
Bélés: Nylex anti-allergén
Fejpárna: Nylex anti-allergén kivehető
Plexi: típus HJ-07, alap: páramentes, rendelhető: RST színek
Rögzítés: gyorskioldós
- ABS kompozit könnyű szerkezet
- dupla héjréteg
- 5 pontos szellőzőrendszer
- különleges szabadalmaztatott plexi záró-mechanika
Ár:9.900Ft