Bakonymotor-szaki!
(hülye kérdés jön, kapaszkodj!:)
Nincs véletlenül hozzáférésed 45 körüli dugóhoz, de olyanhoz,amiben a csapszegfurat KÖZÉPEN vagyis nem eltolva van?
rockandyroll ! igen kakucsra is van beállítás
sőt a kakucsi beállításom jobb volt mint a Hringes
/am régi rsem eladó ha talán vkit érdekel képet rakok adatlapra/
hát igazság szerint olvastam valahol hogy tényleg kilehet iktatni....viszont akkor folyamatosan gyorsul nem tart szünentet de akkor nem lesz olyan bivaj a gép a felső tartományban alul viszont olyan erős lesz mint a fentiben...
olyan lesz mintha nem lenne benne power!
sőt volt olyanis hogy futár hota a csomagot szintén hegesztés volt és mikor átvettem voln akkor néztem hogy már 1x fellet nyitva hivtam is a srácot hogy roszul csomagolta le és még 2x felbontotta vagy mi? hát nem valószinü útközben valaki kiváncsi volt..én meg visza küldtem hogy igy nem veszem át! a sráchoz visza ért átnézte nem hiányzott belőle semmi szerencsére de mondta hogy ő nem igy küldte el a oboz össze visza horpadva megnyomva ...pfff
azóta inkább személyes átvétel..az a biztos:)
Rsrambo!a 6-7ezer közötti torpanás tök normális!Mindegyik Rsnél így van!az vmi holt fordulat vagy mi nekem azt mondta a szerelő!de ha utána lő mint a rakéta akk semmi gond!Szval no para tartsd 7-8 felett aztán majd nem akadozik!
CASCO-nál érdemes mérlegelni, nekem lopták már el motoromat, igaz nem volt vészesen nagy értékű, de elég szar érzés volt...ha nem olyan nagy értékű a motorod, akkor meg se éri megkötni, mert a te tarifáddal számolva (évi 130ezer forint) nem kevés pénz, meg talán 10-15% önrész, ha ellopják. Szaros tárcsafékzár, meg ilyen kis 3000ft-os himi-humi zárak szart se érnek...venni kell egy normálisat 20-40ezer forint között, aztán az már ér is valamit...ilyenekre érdemes még odafigyelni, hogy ne a felnit zárd oda, mert akkor kiveszik a kereket, bedobják a teherautóba és kampó...ha tudod a vázat zárd oda, olyan helyre amit nem tudnak kidönteni/elvágni...
ja tényleg! nem mindegy h kinek a nevén van és h akinek a nevén van annak hány éve van szerződése azzal a bizonyos biztosító társasággal (ha jól tudom)
Alpok Adria eleje megy 1:56ot a 600al és 2:10et a 125el...szal 15MP
ha magyar vonatkozást nézzük akkor kb. 1:58 és 2:12 között
600al 2perc alá menni a művészet! 125tel meg kb 2:18 alá
egyik sem lehetetlen de komoly anyagi vonzatai vannak
600on használt gumival nemhinném hogy 58at mész...
Új gumik hada kell hogy vki 2:00 alá menjen!
Pályamenők lenne 1 kérdésem .
125 ös Rs és 600 as sportgépek között hány msp körül van a különbség h. ringen és kakucson ?
Fogjuk rá hogy azonos tudású ryderek között.
De mírt nem bízol a postában? Ha megcsinálnád csináltatnék pólót a neveddel és azt hordanám minden nap
(vagy nem ) De valhogy nem tudnánk mégis megoldani?
(hülye kérdés jön, kapaszkodj!:)
Nincs véletlenül hozzáférésed 45 körüli dugóhoz, de olyanhoz,amiben a csapszegfurat KÖZÉPEN vagyis nem eltolva van?