levetted már azóta a hengert?
Vagy csak próbáltál okosat mondani? Nekem küldött 1et ami valóban szép új volt de uccsó méretes!
És még a te kedvedért sem fogom azt mondani,hogy jó munőségü hengert adott!
Figyelj, az új RSeken nincs betűjelzéses hibaüzenet!
Van szervizkulcs logó (ajánlott szervizintervallumot mutatja)
Van egy piros vészjelző visszajelző, ez két logóval lehet kombinálva:
-kevés az olaj "visszajelző"
-túl meleg a hűtővíz "visszajelző"
e két esetben világít a logók mellé (hőmérő, illetve olajos'bödön' :D ) a piros felkiáltójeles fény. Ennyi meg egy bambi :)
Minden egyéb nem létező hibaüzenet a nemlétező injektor hibájára utal :D
km alapján vagy már volt dugócsere, vagy az rád vár, plusz átírás meg eredetvizsga
én lassan eladom a gépem, 2000res, fém fékcsövekkel, 2. dugóval, 10ezer körül van benne km-rel, bejáratva stb stb, le kell csak rendszámozni, irányár 365, 450be névre lesz írva mindennel meg is áll
nekem is ilyen hengerem van, csak én trojáktól vettem magamnak tavaly. nincs a méretével semmi baj,rendes alapméretű dugó kellett bele, nicasil is hibátlan. és már 8-9ezer km-t raktam a hengerbe, és nem "deformálódott".
Nem mondom hogy hülye, lehet valamit félreértettél. Kérdezd meg aztán tisztázzuk :D
Vagy csak próbáltál okosat mondani? Nekem küldött 1et ami valóban szép új volt de uccsó méretes!
És még a te kedvedért sem fogom azt mondani,hogy jó munőségü hengert adott!
Van szervizkulcs logó (ajánlott szervizintervallumot mutatja)
Van egy piros vészjelző visszajelző, ez két logóval lehet kombinálva:
-kevés az olaj "visszajelző"
-túl meleg a hűtővíz "visszajelző"
e két esetben világít a logók mellé (hőmérő, illetve olajos'bödön' :D ) a piros felkiáltójeles fény. Ennyi meg egy bambi :)
Minden egyéb nem létező hibaüzenet a nemlétező injektor hibájára utal :D
én lassan eladom a gépem, 2000res, fém fékcsövekkel, 2. dugóval, 10ezer körül van benne km-rel, bejáratva stb stb, le kell csak rendszámozni, irányár 365, 450be névre lesz írva mindennel meg is áll