Az ambikát felejtsd el,de sürgősen!
ha mindenképpen magyar utángyártott dugót akarsz, akkor keresd sajtos szűcs jánost(szeged) 20 938 37 69. Ez az öreg gyártja jelenleg a leg jobb dugókat szoci motorokhoz, az ambika meg sem közelíti, sem minőségében, sem anyagában, sem megmunkálásában. Nemtom gyárt e rotaxhoz,de ha igen,akkor ez jobb választás.
Szia. Nekem egy rotax 123 as pegasoban volt. Én 10000 km körül raktam bele mikor eladtam, és ha jól tudom akkor mostmár a 15 höz közeledik vele a srác, és azt mondja,hogy tökéletes. Szal rosszat nem tudok mondani rólla.
Szevasztok!
A véleményeteket kérném!
Tudom hogy Rotax 123-ashoz való a gyűrű, de az most nem számít, mert van nekik 122-hez is!
Az érdekelne, hogy mi a véleményetek erről a hatalmas márkáról!
Érdemes bele rakni a motorba?
Helló Bakonymotor!
Mennyiért adod a hengert?
Van dugód+léptetővillád+hajtókarod is?
Ha tudsz akkor egy e-mail címet adhatnál, vagy a honlap címet!
Köszi szépen!
van összesen 4db lengövillám, jó állapotuak.
Szerintetek melyik a jobb?
Tapasztalatok esetleg?
Esetleg jó állapotú léptetővilláid nincsenek?
Ha vannak akkor mennyiért?
Köszi előre is!
Az mien?
ha mindenképpen magyar utángyártott dugót akarsz, akkor keresd sajtos szűcs jánost(szeged) 20 938 37 69. Ez az öreg gyártja jelenleg a leg jobb dugókat szoci motorokhoz, az ambika meg sem közelíti, sem minőségében, sem anyagában, sem megmunkálásában. Nemtom gyárt e rotaxhoz,de ha igen,akkor ez jobb választás.
extrema: rotax 123:-bontott blokok,váltok,kuplun,stb, bendix,önindito,müszerfal,idomszett,elsötelo,
feszab,ül
A véleményeteket kérném!
Tudom hogy Rotax 123-ashoz való a gyűrű, de az most nem számít, mert van nekik 122-hez is!
Az érdekelne, hogy mi a véleményetek erről a hatalmas márkáról!
Érdemes bele rakni a motorba?
Mennyiért adod a hengert?
Van dugód+léptetővillád+hajtókarod is?
Ha tudsz akkor egy e-mail címet adhatnál, vagy a honlap címet!
Köszi szépen!