bazz összeismerkedtem egy csajjal akinek 2hónapja volt csávója 20éves nagynjólnzki.összejövőbe vagyunk. fájt a hasa már rgebbenis de most elment dokihoz. megállapították 14hetes a baba, 3hónapos a csajszi ped vékony éés elég jó alakú.mos baz mia szartcsináljak
Háát sajnos AF1 off....aztán így olcsóbban jöttem ki az egészből, ismerősöm a szalon tulaja, aztán baráti hitel, olcsó szervíz, garancia szinte mindig megmarad(csináltatott dobra is), alacsony fogyasztás, és ÚJ(!), annyira nem is megy rosszul, nekem elég...egyenlőre!
nah itt volt a hiba : mikor megfordult visszament hozzátok. nem kellett volna visszamenni hanem azzal a lendülttel lefejelni a buzit...
amugy meg minnél több van annál több nő jut nekunk ezt ne feledjétek...
kivéve ádámnak....
Nekem 8 csak kerüljenek el engem... Bár Norbi mesélhetne egy story-t!De röviden elmondom...Lementünk bulizni egy helyre,Norbi szól ,hogy bemegy táncolni picit,mi addig meg haverommal kint ültönk a bárnál,erre az tvesszük észre hogy Norbi mögött megjelent egy csávó,és elkezdett alékeverni HAverommal egyből integetünk,hogy forduljon meg,de ez a hülye csak táncol tovább és nem vezsi észre mi folyik mögötte..Majd egyszer csak leesik neki a dolog és megfordult,te hallod oylan feje tmég nem láttál szerintem Egyből visszafordult és gyorsléptekkel odajött hozzánk... Kúrva nagy volt...MEgtalálta a kis cigányt..
14 hetesen már nem lehet elvetetni,vazze menekülj!
jó éjt
csak fényképeztem!
amugy meg minnél több van annál több nő jut nekunk ezt ne feledjétek...
kivéve ádámnak....