Tervezünk egy kisebb találkozót Szeliditónál Aug. 16án. 2napra mennénk vmi panziót vennénk ki éccakára saját udvarral (panzió ára nem egetverő). Ha vkit érdekel, szóljón át Mito topicba, hogy tudjuk kik jönnek pontosan. (eddig kb 20an vagyunk)
köszi!Én is arra gondoltam mert most lett összerakva zsír új hengerszett főtengely hajtókar kuplung
és más baja nincs a powernek se a bowdennek a meg a többi részének max az elektrónika ahogy mondod köszi!
ez vicces, főleg ha arrow is volt rajta, mert akkor még kisebb az esély h megpörkölje, szóval szerintem ehhez már tehetség kellett. Egyébként a gyárival se nehéz megoldani, egy vastag távtartót a kipuffhoz és a rendszámnak semmi baja...
Lezúdulás jó volt, összefutottam egy új RS125-ös sráccal is. Ugyan ilyen színű volt, mint az enyém, arrow volt rajta, csajjal volt, és le volt égve a fél rendszám
Ha olvassa a topicot, akkor írjon, mert beszélnék vele!
najó JoeZ, én akkor elindulok mókázni. Vagy Dobogókő és Pomáz között fogok odavissza közlekedni gépjárművemmel, vagy a Dobogókői shaolin kungfu edzőtáborban csinálok pár vágóképet a motorról a videómhoz (feltéve hogy megengedik hogy feltoljam a motort a fűre )
én itt ülök bőrruhában. még várok egy pár percet és elindulok dobogókőre. Amúgy én hétköznap vagy 10-től 3-ig dolgozom, vagy 3-tól 8-ig... vagy egyáltalán nem. Szóval én hétköznaponként is ráérek ha motorozásról van szó.
Valaki megtudná nekem mondani, hogy mennyibe kerül egy hengertalp tömítés?
Köszi!
NINCS ELADÓ Rotax hengerem!
nektek?
:)
és más baja nincs a powernek se a bowdennek a meg a többi részének max az elektrónika ahogy mondod köszi!
ez vicces, főleg ha arrow is volt rajta, mert akkor még kisebb az esély h megpörkölje, szóval szerintem ehhez már tehetség kellett. Egyébként a gyárival se nehéz megoldani, egy vastag távtartót a kipuffhoz és a rendszámnak semmi baja...
Ha olvassa a topicot, akkor írjon, mert beszélnék vele!
csak vicc!
Hétköznap mindig dolgozol? MEhetnénk egyet vmelyik délután az nekem jobb lenne!
Bakker itt esik az eső