Háát igen... Vakarództok itt a 5-6 e Ft motorolajokkal is.. AZtán a blokk alapjába véve '88 -as... Akkor szerintetek volt Motul húszmillió? ....
És ha a stihl fűrész elmegy a saját részszintetikus olajával gond nélkül.... Ami forog 13 e -et, és léghűtéses, és olyan a literteljesítménye, hogy ihaj-csuhaj, ráadásul gyakorlatilag csak nyélgázt kap....
Ha belegondolsz még a legsatnyább minőségű olajjal is elmegy, mivel gondolj bele azt a blokkot 96"-ba fejlesztették, na már most akkoriban milyen olajak volta? Nem tudom de szerintem a mai legszarabb minőségű olaj sztem felér az akkori jó minőségüvel. Szerintem.
A suzukiba Molyslide ment, 1700 Ft/l.... 75W-90 Egyébként sem értem, mit vakarództok ennyit egy váltóolajon! Gyakorlatilag a fontos, hogy legyen benn olaj! Persze, ha szar, leégetheted a kuplungot, de sima 10W-40 -es motorolaj tökéketes! PLáne, ha nem drága agyonadalékolat veszel, hanem csak occsón olajat....
Hú tyt ki fognak nyírni yzf topicban
Amúgy hétvégén olyat tettem amit megfogadtam már hogy nem teszek, elmentem 2 db nővel(barátnőm és anyja) vásárolni ahelyett hogy inkább aludtam volna, hát míg kijutottunk az áruházból, kifelé vezető úton ruhaboltok egy rémálom volt de végre van barátnőmnek fürdőrucija, már hetek óta szaladgálunk emiatt mindenfelé, mert neki nem jók az összepárosítottak..., vagy a bugyi nagy, vagy a melltartó kicsi, hú de nehéz dolog ez...
shellen voltam, kismolon, nagymolon, harley szalonban (olajakat is árulnak), kifejezetten olajshopban, stb.
NagyMOL-on volt 75w-90 fél szintetikus, 4ruppó, otthagytam.
Végül autósboltban vételeztem 1l 75w-90 full szintet ötezervalahányszáz ftért
A mai mérleg minusz 11500Ft váltóolaj, motorolaj, gyertya. Tegnap belekerült az ünnepélyes 15000km a motoromba, és megejtem a 16ezres szervizt, picit hamarabb :)
hehe, eccer még régen, egy krampusz elvitte a frisen felújított blokkot.
Pár nap múlva telefonál, hoyg alig megy.
Visszahozza, és tényleg halovány, henger le, semmi,állítgatás,minden ok, de még is harmatos.
Nézzünk bele a blokkba:
a marha állatja tökig felöntötte a blokkot olajjal, mert nem tudta mennyi kell bele,és ezzel gyakorlatilag létrehozott egy hidraulikus fékgépet:)
Fölös olaj le, és máris szárnyalt mit a madár.
(persze, amennyire egy riga tud:)
nem nagyon jutok dűlőre a váltóolajjal.
Eddig nem találtam a városban full szint 75w-90et sehol, se MOL kúton, sehol. Egy helyen tudtak, de ottmeg valami 5,5rugó az 1 liter. Normális ár? mert ha igen, megveszem ott
Kéne egy kis segítség !
rosz a termosztát a mocimba és holnap kell vinnem eredetiségvizsgára .....
tudna valaki mondani egy yó boltot pest megyeében ahol tuti van nekik termosztát ?
( RS 125. 2005)
és kb. mennyi lenne az ára ?
Nagyon Sürgős lenne
Merugye nincsis rajtuk, csak alapjárat, meg nyélgáz:)