Joci,te ugattál be h gyülünk,és csirkebox lesz.nem én kostolgattalak.tehozzád nemszóltam.Mostis te kostolgatsz.akkor meg miröl beszélsz.nem békítő show kell ide.Dede beszólt Tytnek ,aztán itt az egész forum védőhadjáratot indít.és ilyenkor jön hogy mindenki hozzáugat.És jön a csirkebox,meg kiszereti a pinát fennakéz. Mérnem lehet hagyni hogy Tytnek beszóljon Pista.
Mitogeri a 40 kilós szájhőz most mi a faszért oltogatsz te is engem?
friderikusz békitó show kéne ide
mondjuk ebben a tizenéves korban az sem segít, nagy még a bizonyitási vágy....
Ez is egy felfogás.én meg pont azt vettem észre,h akik versenyeznek azok nem ugatnak be itt minden faszságra.Kicsit visszafoghatnád magad nem kellene általánosítani.
hát,az a szerencsénk,hogy te ittvagy,és azért valahogy emeled a topic színvonalát.
Fucky: ha te nem ugatsz a pályázókra,hozzád se szólok.ilyen rém egyszerű.
Ha ez Fuckynak mondtad...sztem nem voltál ott nem tudod mi volt..!Megint csak odajutunk h akkor miért kell csesztetni a másikat...!HA nem neki szólt nemis szóltam
Az rs nekem full gyári, 1-2 "apróbb" karcot eltekintve
Gyári gumival nyugodtan lehet pályára menni, a mi szintünkön. Én még sose csúsztam meg az rs-el.
friderikusz békitó show kéne ide
mondjuk ebben a tizenéves korban az sem segít, nagy még a bizonyitási vágy....
"
Fucky: ha te nem ugatsz a pályázókra,hozzád se szólok.ilyen rém egyszerű.
Imádom az ilyen embereket, rögtön nekiesnek mindenkinek...
Gyári gumival nyugodtan lehet pályára menni, a mi szintünkön. Én még sose csúsztam meg az rs-el.
Aki jár kakucsra el tudja mondani nekem, hogy ottda mit kell vinni? (pl: jogsi, bőrcucc stb...)
féltem hogy megakartok verni:(
sajna pisti még a cimem is tudja :(