ha problémád van valakivel, utcaiharc ob-ra hívod? aki nekem volt az edzőm, az super fightozott és nem reklámozta soha sehol! mester! mert nem volt rá szüksége! had döntse már el mindenki, hogy mikor kit ver állba!
na látom tombolnak a hormonok, itt a tavasz. én egyébiránt tökre elhiszem hogy mindenki erős, de akkor miért nem láttam senkit innen az utcaiharc OB-n pl? vagy akár csak egy laza sparring-partyn?
te inkább a leckédet írjad mert nem vagyunk egy súlycsoport kisfiam ! ha valakinek valami gondja van velem, ott a számom és mondja el ! ne a távolból erősködjön!
tyt bazd szájba a jó kurva anyádat! én vállalom magamat mindig te csicska senki! meglátszik mennyire nagyszájú senki vagy ! szájba baszlak anyád hátán is te nulla! 30/ 242-8118. ez a számom te senki, és elmegyek oda ahova mondod, hogy jól elverjelek te majom! az a baj, hogy nem voltál még rendesen megverve! hogy mered a nevemet a szádra venni te dagadt gyökér! meg foglak baszni te nyomorék! szerinted érdekel a motorod meg a többi gyerek faszvakarása? tényleg mondj egy helyet, mert nagyon nagy a pofád és ideje megbaszni! csicska takony senki!
nekem elforgatta a seggét visegrádon...persze nem a bejáratós 15paci amiből eljut 12 a hátsó kerékre hanem a csuszos szar amire láncsprééé is került...de nem vészesen csak éppen hogy bejáratósan a tiéddel se cisnálna galibát
Okés, köszi :) Hát az az igazság hogy még nem nagyon mertem közúton annyira próbálgatni a határokat, pont emiatt, mert valami váratlan dolog becsúszik, aztán én meg a kamion alá csúszok ami jön szembe...
De majd igyekszem ledolgozni
nah felhívtam az mforcesokat írták hogy 70 lenne kb -mondom király viszem-olvasom tovább belátható időn belül nem tudnak vele foglalkozni:S az arrowot ajánlják
Talma 3. hely szép
Elvesztettem a fonalat, lusta vagyok visszakeresni
De majd igyekszem ledolgozni