ma megtörtént vele megintcsak aza dolog amiról olysokan álmodoznak, kikanyarodott elém egy kocsi szakadó esőbe...maradando nyomok vannak bár nem nagy érték
jól van... lassan foglalhatod viszont a szállás a 3. DT-re:D
sajnos kawakupán akkor sem megyek, államvizsgám lesz, örülök ha a versenyre tudok időt szakítani!
2 dolgot tehetsz... vagy bontóbol hozatsz egy másikat és reméled h azon jó lesz az agy és a cspágyháza sem lesz kikpova, vagy esztergáltatsz rá egyet... mind a két megoldás 20-25 ezer ft, az esztergálás olcsóbb picivel
ne nagyon használd igy mert ki fog lazulni és belekap majd a hátsó lengővilládba... vegyél uj hátsó fogaskereket is meg azt a 3 gyűrűt ami a fogaskerék után még van... vagy 2, nem vágom. esetleg nézd még meg a herby tárcsát, mert lehet h az is kopott!
nem speciálrobogós balhé, az ellen semmi kifogáson nem lenne, hanem valami promocíós píár vergődés lesz, asszem pinadzsó vagy valami hasonló, de bővebbet nem tudok, mivel a pálya oldala nem megy...
Hiába, annyira megy a bolt, hogy már nem foglalkoznak az oldalukkal.
A kurva életbe
sajnos kawakupán akkor sem megyek, államvizsgám lesz, örülök ha a versenyre tudok időt szakítani!
ne nagyon használd igy mert ki fog lazulni és belekap majd a hátsó lengővilládba... vegyél uj hátsó fogaskereket is meg azt a 3 gyűrűt ami a fogaskerék után még van... vagy 2, nem vágom. esetleg nézd még meg a herby tárcsát, mert lehet h az is kopott!
Bencce:Dávidnak nincs már zxr-e így max magányos farkasként megyek,ha készenlesznek a felnijeim,a többit megoldom máá
(egy kezdő RS-es vagyok)
Janibá az különcég:D
Geri Ati tesójáéval ment. Énmeg sajáttal..
Hiába, annyira megy a bolt, hogy már nem foglalkoznak az oldalukkal.
most néztem a vidid grat.
és hanyadik lettél?
akartam mondani
mer valamikor nyáron le fogok menni füredre egyik ismerősömhöz és akkor guruhatánk egyet a környéken.