szija Gozsi tudnál majd feldobni képet a rendszámtartóról hogy hogyis néz ki mert énis akarok majd csinálni egyet és ha látok a tiédről néhány képeket akkor mindjárt könnyeb lesz megcsinálni
1 centire állt meg tőlem kb, és nem győzőtt bocsánatot kérni, amúgy ott voltak a gyerekei is, szar lett volna a gyerekeknek ha a mami kinyír egy bringást
Hát van ilyen, ha hátra megy, mi az istenért előre figyel?
Engem ütöttek majdnem el így... csak bringával voltam, megállt, megálltma én is mögötte, erre berakja hátramenetbe, én meg bringáról már leszáltam, megigazítani a kipuffot(aprilia ) a hátamon amit havernbak vittem, csak nem tudtam tőle nagyon mozogni, vicces lehetett az a kalimpálás amit levágtam ott hogy észrevegyen
mondom rajtam volt a motor semmi baja az idomnak csak az a tartóbigyó törött le... felfogta a többit az index a kormánycsutka a lábtartó a kipu meg persze én ennyire szeret a cbr hogy inkább rámugrik ezért is vagyok vele még mindig tudod
rs nemtud megszorulni mivel egyenlőre nem is megy (igen még mindig nem vittem el szervízbe )
Engem ütöttek majdnem el így... csak bringával voltam, megállt, megálltma én is mögötte, erre berakja hátramenetbe, én meg bringáról már leszáltam, megigazítani a kipuffot(aprilia ) a hátamon amit havernbak vittem, csak nem tudtam tőle nagyon mozogni, vicces lehetett az a kalimpálás amit levágtam ott hogy észrevegyen
rs nemtud megszorulni mivel egyenlőre nem is megy (igen még mindig nem vittem el szervízbe )