Majd kitapasztaljuk.
Gyár parkoló esélytelen. Mifelénk 24h működnek az üzemek, fél másodperc alatt lekapcsolnának.
Mellesleg az Aldi parkoló azért jó mert jó. Nem holmi suttyó magyar banda aszfaltozta, olyan a minősége hogy hmmmm... Nincs hozzá fogható
Ez a parkolóban száguldozás is egy meganagy faszság. 40-50el MAX körözgetni, száguldozás? Nagyobb esélyed van kifeküdni a gixxerrel egy szerpentinen 90el, és befeküdni az árokba/szakadékba/szalagkorlát alá, majd meghalni, mint nekem 40el elcsúszni az aldi parkolóba és eltörni a gerincem.
tényleg nagyon primitív lehetsz, ha azt hiszed hogy kajak napközbe odaállítunk elütni a hülyegyerekeket, meg a vásárolgató nagymamákat.
Tudtommal este 10körül KURVÁRA nincs nyitva aldi, úgyhogy valószínűleg nem lesz semmiféle attrocitás.
Ejjha, látom a pályabérlet neked is benn figyel a bőrdzsekiben.
Kedves Joe Z, bencce papák,
NEM nyitvatartási idő alatt akarunk/szoktunk odajárni. Ha már ez nem evidens valakinek, az bassza meg a buta gondolkodását :))))))
Padka tudtommal nem sok van, én legalábbis nem találkoztam vele.
Nem veszélyeztetünk senkit, és eszünk ágában sincs odamenni akkor amikor autók állnak, vásárolgatnak az emberek, stb.
Aki eltöri a gerincét a nemlétező padkán, saját felelősségére hajtott be a parkolóba, senki nem kényszerítette. Ergo az Aldi moshatja kezeit.
Az aszfalt minőségét NEM rongáljuk, gumiégetés stb felejtős, csak kanyarogni szeretnénk.
Egyedül az Aldi üzembentartóinak van joga bármit is szólnia/elküldenie.
Nálunk itt télen kézifékes-forduló verseny volt az Aldi parkolóban. Nem kell mondanom h kevés olyan szerencsés volt akinek csak a felnije ment tönkre......
Jóhogy elküldtek én is elküldenék minden őrült motorost aki a parkolóban száguldozik.
Ne történjen meg de egyszer térd lennt elcsúszol tuti biztos h a gerincedet eltöröd a beton padkában a szélén. Kissé balesetveszélyes arra nem gondol senki?
Hódmezővásárhelyen megnyílt az Aldi Ring!
Nyitás mindennap este 8-tól, zárás 6-kor vagy ameddig el nem kergetnek.
A pálya díjmentesen használható, leszámítva az esetleges rendőri csekkeket melyért a pálya üzembentartói felelősséget nem vállalnak.
Gyár parkoló esélytelen. Mifelénk 24h működnek az üzemek, fél másodperc alatt lekapcsolnának.
Mellesleg az Aldi parkoló azért jó mert jó. Nem holmi suttyó magyar banda aszfaltozta, olyan a minősége hogy hmmmm... Nincs hozzá fogható
Egyébként csak a keleti országrészre mondott esőt.
Itt nem kéne és nem is szabadna
Sztem csak felhőátvonulás lessz
Tudtommal este 10körül KURVÁRA nincs nyitva aldi, úgyhogy valószínűleg nem lesz semmiféle attrocitás.
Kedves Joe Z, bencce papák,
NEM nyitvatartási idő alatt akarunk/szoktunk odajárni. Ha már ez nem evidens valakinek, az bassza meg a buta gondolkodását :))))))
Padka tudtommal nem sok van, én legalábbis nem találkoztam vele.
Nem veszélyeztetünk senkit, és eszünk ágában sincs odamenni akkor amikor autók állnak, vásárolgatnak az emberek, stb.
Aki eltöri a gerincét a nemlétező padkán, saját felelősségére hajtott be a parkolóba, senki nem kényszerítette. Ergo az Aldi moshatja kezeit.
Az aszfalt minőségét NEM rongáljuk, gumiégetés stb felejtős, csak kanyarogni szeretnénk.
Egyedül az Aldi üzembentartóinak van joga bármit is szólnia/elküldenie.
sosem jártatok parkolóba?
Veled is itt találkozunk az Esson?
Ne történjen meg de egyszer térd lennt elcsúszol tuti biztos h a gerincedet eltöröd a beton padkában a szélén. Kissé balesetveszélyes arra nem gondol senki?
Múlt héten 3 perc után küldtek el onnan a picsába, pedig lennvolt a térd, ahogy kell :(
Hátha mostmár a nyitás után nem őrzik annyira!
Csak pár km lehet a különbség
Nyitás mindennap este 8-tól, zárás 6-kor vagy ameddig el nem kergetnek.
A pálya díjmentesen használható, leszámítva az esetleges rendőri csekkeket melyért a pálya üzembentartói felelősséget nem vállalnak.
!