na emberek hazaértem a mocival, ja mielőtt vaaki félreérti 17km tolás part lejtő mindne volt benne ahogy erre megy.végre itthonvan. senki nemtudta volna hazahozni énmeg mérgembe hazahoztam, rám mindig számíthat
Én is voltam kakucson, életembe először és nagyon ott volt, viszont hátul nekem is maradt 1-2mm a gumi szélében!
Jövőhéten szerda vagy csütörtök nem jön ki valaki kakucsra?
(50-52 körül mentem, elsőre azt mondták nem rossz,de egy 12 éves kislány verte a mezőnyt, egy 7-8l lovas valami spanyol
gyerekmotoral, úgy ment hogy öröm volt nézni kb 48-49-eket.Jó volt tőle íveket ellesni(amíg nem húzzott el )
de volt ám:)
egyszer voltam vele euroringen is,elis dobtam ahogy azt kell,igaz Dadis?
Imádtam kurvajóvolt örök bolond gép ha tudnék vennék mostis de most nemúgy áll a széna
ez furcsa, mert nekem hátul szintén 2mm kürül van a majrécsíkom, de a lábtartóm még nem ért le soha :(
Viszont elöl is ugyanakkora a majrécsíkom mint hátul
Robogó,meg a Supermoto a legjobb így hétvégente motorozgatni... robogóból nem kell 500.000 forintos aerox... hanem elég mondjuk egy kis jog,Honda Dio,Suzuki Sepia...ezekkel szépet lehet karcolni
én a 10 éves Dna-mal tolom hétvégente
hát oyat mons nem ismerek, de lehet lesz majd nagy agip teszt:D
engem most köv. pályanapig nem nagyon érint a benzin szerencsére... egyébként ha eladom az rs-t végre valamikor, és viszafizetem apának a zxr-es tartozásomat, szerintem veszek egy robogót, amivel tudok feszíteni a környéken, boltba járni, edzeni, meg bnőhöz:)
Jövőhéten szerda vagy csütörtök nem jön ki valaki kakucsra?
(50-52 körül mentem, elsőre azt mondták nem rossz,de egy 12 éves kislány verte a mezőnyt, egy 7-8l lovas valami spanyol
gyerekmotoral, úgy ment hogy öröm volt nézni kb 48-49-eket.Jó volt tőle íveket ellesni(amíg nem húzzott el )
egyszer voltam vele euroringen is,elis dobtam ahogy azt kell,igaz Dadis?
Imádtam kurvajóvolt örök bolond gép ha tudnék vennék mostis de most nemúgy áll a széna
Viszont elöl is ugyanakkora a majrécsíkom mint hátul
én a 10 éves Dna-mal tolom hétvégente
Most fogok érettségizni, szóval már nemfogod látni.
de majd motorozhatunk!
engem most köv. pályanapig nem nagyon érint a benzin szerencsére... egyébként ha eladom az rs-t végre valamikor, és viszafizetem apának a zxr-es tartozásomat, szerintem veszek egy robogót, amivel tudok feszíteni a környéken, boltba járni, edzeni, meg bnőhöz:)
Inkább olyat mondj, ahol ingyen benzint lehet kapni!
nem tudom mert rólad volt szó, meg ők is fukszosok!:)