Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Új vagyok még itt szabad kérdeznem 1 pár dolgot?
Hello!
Valaki meg tudja mondani, h a légszűrőbetétet mivel tudom kimosni és, h az LCD kijelzőnél van-e égő, mert sötétben nem látom.
picsába, tegnap rendeltem a láncom, és a visszaigazolás szerint május 6-án fogják postára adni :(((
Jól látod 250 kétütem
hali!

Nagyon fasza volt ez az Aprilia nyílt nap! Legalábbis számomra... Sajnos Fucky-nak hamar beadta a kulcsot Mózes, egészen pontosan az első körben... Majd a többit ő elmeséli.

Én viszont kurvajól éreztem magam Életembe nem pályáztam még, nem jártam se kakucson, se ringen se sehol ezelőtt.
3x25perc volt, abból én csak kettőn vettem részt, a harmdadikon már nem, mert jött a szar idő...
Első 25percben még csak kóstolgattam a dolgot. másodikban már megpróbáltam jobban menni.

Sajnos nincs bőrnadrágom és térdkoptatóm, így a térdemet nem tudtam lerakni soha, de már lent volt a csizma is, a lábtartó is minden és csak épphogy nem ért le a térdem.

2:38;462 volt a legjobb köröm, de azt hiszem ez még bőven lejjebb fog menni, főleg ha már lesz normális nadrágom is és normálisan be lesz állítva a motor...

a második 25percben már jóval több motort sikerül előzni, örültem hogy gixxert is, rsv-t is, tuonot is simán előztem külsőről
Mindegy, ez a tapasztaltabb pályásoknak nem nagy kunszt, de nekem még az...
Eszméletlen jól éreztem magam.

Ha tudja valaki hogy hol találok majd képeket az legyen szíves ossza meg velem!
ezen a 400 as dunlop trophyn jól látom hogy megy 250es rs is? vagy nem?
most lépek edzeni...
utánajárok mennyi, ok?
nah köszi szépen a képeket... a lóvé már megvan már csak a postaköltség kéne:D d
na elegem lett a szenvedésből ugyh feltölöttem ide a képeket.... egyenlőre csak a dt-t.... fotógalériáknál látjátok a képeket
Okés ! köszííí , akkor várom mint a mikulást 4évesen :D
elrepült már a cuccod mint a zxr a célrarában
kb felbruárba lehett szervízbe átnézni az egész mocit dugó stb midnnet átnéztek kompresszió mérés sb stb. szerelő aztmondta ha úgy közlekedek vele ahogy kell akkor nagyon sokat bír ki. nagyonnagy valószínűséggel valós(VOLT) a 12 000km
ennek a szerencsétlennek smemi köze hozzá.kevés olajjal indultam el hogy tankolok meg olahat rakok bele.kút előtt kb 300méterrel át be lejtőn lefelé husszú egyenesbe 60-70es tempónál.nemondjátok már basszus hogy kb 110kell rá ezt nemhiszemel:(
és hogy megy a szekér? mesélj már róla egy kicsit.. érdekelne egy ilyen zxr400 engem is gondolom állat módon élvezted vele a pályázást
Mitogeri ! Taplcára elküldted az RS kuplungot ? ....remélem nem keverte el a posta mert holnapután megmár máj1.jei hosszuhétvége akkor megint nem lesz egy idejig még :S
én ezt az egész képtáras dolgot nem értem. azt mondja 150 kép van fent amikor 70-t tettem fel de mind1...
é-kezet mélkül
kep.tar.hu/bencce
kép.tar.hu/bencce
oks, hova rakod fel őket? ide Sportmotorra?
már töltődnek a képek de még csak 70 van fent, szólok ha fent van az összes!
mario!
lefotóztam... a fejidomot belülről is h lásd jól ki lett kenve szóval zsír...
a faridomon van egy repedés, ott igazából csak a festés sérült

egyébként ha gondolod megcsinálhatom neked patika állapotra csak az +15 ezer mert 2 napot kéne vele dolgoznom azért...
Igen lehet, németországban láttam egy párat! Magyarországon nemtom
sziasztok!
bocsi h ide írok, de azt szeretném kérdezni, h lehet-e szerintetek hozzájutni olyan RS 250-hez ami 25 kW-os papír van ( A korl.)
THX