érdekes, ereszti az olajat a moccom egy ideje egy nagyon minimálisan. A blokk baloldalánál (talán) a kuplung felől. Először arra gondoltam h a sok karbiszétszedésnél az úszóházból kiöntött benyában lévő olaj most ért le oda h lecsöpögjön, de ez már kezd több lenni annál. Átlag 1-2 csepp 2 nap alatt. Lehetséges h ereszti a váltóolajat a gépem valahol? Motorolajzás csövei, meg az a rendszer átnézve, szóval másra nem igen tudok gondolni.
Nade, hogy télleg nem neked címeztem, egy példa:
Egyik cimconyos tettestársam budakeszin lakik, és nem értette, hogy miért akad meg a versenyre menet minden reggel az előző nap tökéletesen beállyított motorja.
Egyre óvatosabban jött lefelé, mégis mindíg jött a morgó hang(léghűtésesnél jobban hallani)
Nemértette, mint ahogy én sem, de egyszercsak beugrott, hogy hát persze, hiszen nemcsak hogy reggel van, és hideg és pára, ettől kevesel a motor, de ráadásul még lejtőn is jön lefelé,és a motor aránytalanul túlforog, akkor is ha csak félgázon tötyörészik lefelé. Azóta regglente öblögetve jön le,semmi baja a gépnek.
Egyébként ez a lejtmenet nekem idegen dolog. Itt mifelénk nincsenek ilyen extrák. Motorfékezni meg amúgy sem szoktam. Akinek van egy kis esze az természetesen kerülni az ilyen dolgokat 2t motornál.
Bezzeg múltkor cseréltünk Adrin xt125el, 60nál pakoltam vissza gáz nélkül az xtnek, úgy durrogott a kis alsó dobbal h királyság :)) éltem a dolgot
marci töltsd ki az adatlapod tudod túl sok az olyan "gyökér" aki idejön azt ugat arc nélkül aztán eltünik.Ezzel nem azt mondom hogy Te az vagy hanme azt hogy aki kitöltetlen adatlappal jön ide azt szkeptikusan fogadják
köszönöm az okosítást megfogadom de azért van ekkora arcod mert van még egy sebességed! ha ha
A majom kérdésekről meg annyit ha valaki igy gondolja ne válaszoljon ha valaki meg válaszol annak meg köszönöm szépen!
de értem miért lettél ilyen zaklatott " apa kéne egy 100-as " az előző szöveg!
sztem jövöhét lesz, mert most szabadnapomon összerakom a gépet mert fényezve lett a motorháztető... ma hazafele a viharba parztam h kimegy az eleje a szélbe a slimnek :)
1. idejösz aztán leugatsz másokat hogy nem válaszolnak a majom kérdéseidre...
2. Türelem
3. Olvass vissza ráérős idődben és akkor valszeg mindent megtudsz...
Ez a fórum akkor indult be amikor apáink hajtották az AF-1eket szal ha kicsit leleményes vagy akkor megtalálsz mindent
4. Nemfognak egyből körbeugrálni mert úgyhívnak hogy RSMARCI....
Egyik cimconyos tettestársam budakeszin lakik, és nem értette, hogy miért akad meg a versenyre menet minden reggel az előző nap tökéletesen beállyított motorja.
Egyre óvatosabban jött lefelé, mégis mindíg jött a morgó hang(léghűtésesnél jobban hallani)
Nemértette, mint ahogy én sem, de egyszercsak beugrott, hogy hát persze, hiszen nemcsak hogy reggel van, és hideg és pára, ettől kevesel a motor, de ráadásul még lejtőn is jön lefelé,és a motor aránytalanul túlforog, akkor is ha csak félgázon tötyörészik lefelé. Azóta regglente öblögetve jön le,semmi baja a gépnek.
Mindezt csak azért hablatyoltam ide, mert egy egyébként jó motort is ki lehet nyírni.
Bezzeg múltkor cseréltünk Adrin xt125el, 60nál pakoltam vissza gáz nélkül az xtnek, úgy durrogott a kis alsó dobbal h királyság :)) éltem a dolgot
ezt ki írta? vagy mi van? nem értem miről beszélsz
aztán meg kifizeted a nevezést 20000/verseny
ennyi
és kedden aprilia napra. az ingyen lesz! (6000ft 3X20perc)
A majom kérdésekről meg annyit ha valaki igy gondolja ne válaszoljon ha valaki meg válaszol annak meg köszönöm szépen!
de értem miért lettél ilyen zaklatott " apa kéne egy 100-as " az előző szöveg!
Szerdán vagy Pénteken Hungaroringen leszek időjárástól függ...
Szombat meg adott a verseny miatt
2. Türelem
3. Olvass vissza ráérős idődben és akkor valszeg mindent megtudsz...
Ez a fórum akkor indult be amikor apáink hajtották az AF-1eket szal ha kicsit leleményes vagy akkor megtalálsz mindent
4. Nemfognak egyből körbeugrálni mert úgyhívnak hogy RSMARCI....