Msot azon gondolkozok, hogy RS125 (06-08) vagy R-125öt kéne venni... csak ne mtudok dönteni!
anyáék a Yamaha felé húznak... eddig is yamahám volt (tzr50)
De nekem kell az Erő úgyhogy én inkább az RS felé húzok!
Ha vennék egy 06os RS-t.. miylen problémák merülhetnének fel?
Tyt neked mért szorult meg 2X is a nyáron? mennyiért csinálták meg?
Mennyibe jöttök ki fogyasztásban, mi problémája van/volt eddig? Mennyivel szoktál járni vele? Mennyi a vége? Meg vagytok-e elégedve vele?
Bocsai a sok kérdésért de muszály tájékozódni vásárlás előtt...
Bocsi, hogy zargatlak, csak tanácsot szeretnék kérni
Az a szitu, hogy mostanában elég sok problémám van az "éber őrökkel"... és láttam még régen hogy neked van egy fasza technikád a rendszámhajlítás megkímélésére.
Egy rövid infóval, vagy bármivel tudnál esetleg segíteni?
Nagyon megköszönném
Ha igen, és nem gond, akkor írj légyszives itt, vagy msn: edem89(kukac)msn.com
mármint ilyne kis motorokon.. mert nekem 45lóerő, és max 2-3-asban ha valami nagyobb úthibán gyorsítok erősebben, akkor csóválja meg a fejét.. mondjuk példa mál volt rá párszor, de azok igen extrém esetek voltak, erősen gyorsítva, nagy hibán átmenve.. ami már zavarna, ha pl kanyarkombóban rázná meg a fejét..
kicsit én is filóztam ezen.. nekem mondjuk az a bajom hogy elég magasan van az eleje, és alacsoynan az ülés.. a villaszög eltérésből fakadó vázgeometriaváltozás által bekövetkezett változásokkal tisztában vagyok, de a gyakorlatban kiváncsi volnék mennyire érezhető..
átkötni? kösd ki a különolajzást. ennyi tudtommal. De ha nem majd úgyis mindjárt kijavítanak!
Keverési arány? Google! ! ! ! ! ! Pl megnézheted gépkönyvben a pumpa mennyit adagol max terhelésnél eredetileg.
Akármilyen jó a google nem hiszem hogy le van írva!vagy szerinted igen . nem az olaj fajtájára vagyok kiváncsi hanem hogy az rs be milyen keverési arány kell és hogy nem kell e valamit átkötni ?
de esetleg ha még nem ismerted volna, Google a jóbarátod. Mielőtt felesleges kérdésekkel fárasztod itt a fórumlakók nyugalmát De ha valamit nem tudsz kiokosodni a netről, akkor nyugodtan kérdezhetsz itt is! OK?
Leszeded az olajtartályt, olajpumpát ha akarod.
Olajat meg olyat raksz bele amilyet akarsz
Fogod szépen a google nevű okosságot, és beírod hogy 2t 100% szintetikus előkeveréses olaj. Tehát nem olajpumpás.
egyébként énis ezen gondolkoztam. Eleve ha millimétereket állítasz rajta, az is sorsdöntően sokat változtathat rajta. Legalábbis amikor én szórakoztam vele a futurán, totál megváltozott a motor irányíthatósága már egy két mm-től..
Azért, mert hülyék. 3centivel gecisokat változik a geometriája a mocinak, szitálósabb lesz... másrész lejebb van az eleje, nem lehet annyira elbújni a plekó mögött....
biztos nem ragaszkodik hozzá enyémet dunakeszire visszük ha naggyából a kettőbe egyszerre lenne meg az 1000 km akkor beteszük övét is a merciba és felvisszük őket egyszerre
Lenne egy kérdésem!
Msot azon gondolkozok, hogy RS125 (06-08) vagy R-125öt kéne venni... csak ne mtudok dönteni!
anyáék a Yamaha felé húznak... eddig is yamahám volt (tzr50)
De nekem kell az Erő úgyhogy én inkább az RS felé húzok!
Ha vennék egy 06os RS-t.. miylen problémák merülhetnének fel?
Tyt neked mért szorult meg 2X is a nyáron? mennyiért csinálták meg?
Mennyibe jöttök ki fogyasztásban, mi problémája van/volt eddig? Mennyivel szoktál járni vele? Mennyi a vége? Meg vagytok-e elégedve vele?
Bocsai a sok kérdésért de muszály tájékozódni vásárlás előtt...
Bocsi, hogy zargatlak, csak tanácsot szeretnék kérni
Az a szitu, hogy mostanában elég sok problémám van az "éber őrökkel"... és láttam még régen hogy neked van egy fasza technikád a rendszámhajlítás megkímélésére.
Egy rövid infóval, vagy bármivel tudnál esetleg segíteni?
Nagyon megköszönném
Ha igen, és nem gond, akkor írj légyszives itt, vagy msn: edem89(kukac)msn.com
Előre is köszi!
Üdv: Edem
ezért kell okosan csinálni......
Keverési arány? Google! ! ! ! ! ! Pl megnézheted gépkönyvben a pumpa mennyit adagol max terhelésnél eredetileg.
Olajat meg olyat raksz bele amilyet akarsz
Fogod szépen a google nevű okosságot, és beírod hogy 2t 100% szintetikus előkeveréses olaj. Tehát nem olajpumpás.