Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ennyire nem jött be a yamaha akkor ne vegyél még1szer azt.ennyi
Császtok Srácok!

Lenne egy kérdésem!

Msot azon gondolkozok, hogy RS125 (06-08) vagy R-125öt kéne venni... csak ne mtudok dönteni!
anyáék a Yamaha felé húznak... eddig is yamahám volt (tzr50)
De nekem kell az Erő úgyhogy én inkább az RS felé húzok!

Ha vennék egy 06os RS-t.. miylen problémák merülhetnének fel?
Tyt neked mért szorult meg 2X is a nyáron? mennyiért csinálták meg?
Mennyibe jöttök ki fogyasztásban, mi problémája van/volt eddig? Mennyivel szoktál járni vele? Mennyi a vége? Meg vagytok-e elégedve vele?

Bocsai a sok kérdésért de muszály tájékozódni vásárlás előtt...
Szia Ata!

Bocsi, hogy zargatlak, csak tanácsot szeretnék kérni

Az a szitu, hogy mostanában elég sok problémám van az "éber őrökkel"... és láttam még régen hogy neked van egy fasza technikád a rendszámhajlítás megkímélésére.
Egy rövid infóval, vagy bármivel tudnál esetleg segíteni?

Nagyon megköszönném

Ha igen, és nem gond, akkor írj légyszives itt, vagy msn: edem89(kukac)msn.com

Előre is köszi!

Üdv: Edem
Eladó 160-as polini henger 122-esre 35 ezer huf 122-es folytott (nincs power) vadonatúj henger 30 ezer 123-as reszelt henger 45 ezer huf érdeklödni nálam
mármint ilyne kis motorokon.. mert nekem 45lóerő, és max 2-3-asban ha valami nagyobb úthibán gyorsítok erősebben, akkor csóválja meg a fejét.. mondjuk példa mál volt rá párszor, de azok igen extrém esetek voltak, erősen gyorsítva, nagy hibán átmenve.. ami már zavarna, ha pl kanyarkombóban rázná meg a fejét..
kicsit én is filóztam ezen.. nekem mondjuk az a bajom hogy elég magasan van az eleje, és alacsoynan az ülés.. a villaszög eltérésből fakadó vázgeometriaváltozás által bekövetkezett változásokkal tisztában vagyok, de a gyakorlatban kiváncsi volnék mennyire érezhető..
nem igy reagált rá:)
Ha ültetsz az elején akkor szitálósabb lesz.... gondolj bele...
nekem 2centit van ültetve az eleje, jobban fordul így kissebb kanyarokban. Szitáláson pedig szerintem javított, Tsnek meg főleg!
Köszönöm, nézegettem de nagyon ritka néztem a képesmotoron a vaterán esetleg van még valami jó oldal ahol használtat tudok nézni!
110/70 és 150/60 - ezek a gyári méretek,itt ha akarsz vehetsz d208at vagy d209,ami elég jó guma
Még egy kérdés milyen méretü gumit raktok előre és hátra amlyikkel a legjobbak a tulajdonságai!tipust is írhatnátok
hát bocs,ha elrontottam a játékot :D:D
jah jah ......Manapság már úgy átbasszák az embert hogy észre sem veszed!

ezért kell okosan csinálni......
kellett neked elárulni, most nem fog küzdeni az információért
nekem mitonál nem volt átkötve semmi,csupán le volt engedve az összes olaj,a tankba meg 1:30-as vagy 1:35-ös keveréket teszel
átkötni? kösd ki a különolajzást. ennyi tudtommal. De ha nem majd úgyis mindjárt kijavítanak!
Keverési arány? Google! ! ! ! ! ! Pl megnézheted gépkönyvben a pumpa mennyit adagol max terhelésnél eredetileg.
Akármilyen jó a google nem hiszem hogy le van írva!vagy szerinted igen . nem az olaj fajtájára vagyok kiváncsi hanem hogy az rs be milyen keverési arány kell és hogy nem kell e valamit átkötni ?
de esetleg ha még nem ismerted volna, Google a jóbarátod. Mielőtt felesleges kérdésekkel fárasztod itt a fórumlakók nyugalmát De ha valamit nem tudsz kiokosodni a netről, akkor nyugodtan kérdezhetsz itt is! OK?
Leszeded az olajtartályt, olajpumpát ha akarod.
Olajat meg olyat raksz bele amilyet akarsz
Fogod szépen a google nevű okosságot, és beírod hogy 2t 100% szintetikus előkeveréses olaj. Tehát nem olajpumpás.
egyébként énis ezen gondolkoztam. Eleve ha millimétereket állítasz rajta, az is sorsdöntően sokat változtathat rajta. Legalábbis amikor én szórakoztam vele a futurán, totál megváltozott a motor irányíthatósága már egy két mm-től..
Senki nem tud nekem válaszolni a kérdésemre, fontos lenne!
Azért, mert hülyék. 3centivel gecisokat változik a geometriája a mocinak, szitálósabb lesz... másrész lejebb van az eleje, nem lehet annyira elbújni a plekó mögött....
Sziasztok egy kérdés hogyan lehet kikötni a különolajzást és utána milyen keverék kell neki!
biztos nem ragaszkodik hozzá enyémet dunakeszire visszük ha naggyából a kettőbe egyszerre lenne meg az 1000 km akkor beteszük övét is a merciba és felvisszük őket egyszerre