Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez de nem habzott. megnézettem utánna szerelővel. csak én túloztam el kötelező 17224 ft negyedév
Jaj az a razsafaaa! :D
Na akkor minden tuti! Jó autókázást!
Aztán ésszel!
igen az index cserés amint mondtam volt vele unka de azon egyértelműen látszik hogy kavics okozta sérülés a motorháztetőt meg ha megnézed akkor alatta a lökhárítón is hiányzik a festék mert ahogy ráejtették a csövet az ugye lecsuszott a lökhárítóra és ottis sértette a fényezést. ez élőben 1értelmű. a rendszámra nemtudok mit mondsni nerkem nem tunt fel . és autószerelővel nézettem meg(apósom) jah a habszerű izé meg azért volt mert 1 hónapot állt a gép és lecsapódott a pára benne. mentem vele sokat meghajtottam és nem melegedett nem dolgozott be a hutővizbe stb.
Hááát nem olyan pofás mint az utódja a szép kis lépcsôvel a picsáján....
Viszont jó budik, fôleg turbóval! Belseje izlés kérdése, nekem kissé idegen. Benne van minden szép és jó, halad is, nem zabálja le a gatyád...
De most ez az, aminek habzik az olaja?
okés, köszi szépen. igazából nem nekem kéne a moci, egy haverom nézte.
sokallja az 550ezres árat, dehát ez tényleg szép állapotú, meg akkor ezek szerint tényleg reneben van...

kössz mégegyszer
akko pénteken nem megyünk.. szombaton nem jön ki senki erre a rendőrös versenyes balhéra? ha midnen igaz, elfogadták a nevezésem, csak nem lesz aki fotózzon meg ilyesmi..
fogalmam sincs, de nem láttam rajta szombaton sérüléseket. lehet épp csak elborult, annyit tudok hogy kicsit esett.
grat
mennyi az adó, meg a kötelező? és hoooogy dolgozol a napokban?
Mariobully..........

nem nem intézett, csak próbált, de nem csak a hengerre hanem mindenre. De nem sikerült.

egyszer remélem képes leszek arra hogy elég világosan leírjam, hogy Te is megértsd :)))))))))))))))))
Úgy legyen! :D
Csak megakadt a szemem a jobb elsô indexen és a körülötte lévô kíderen, a lámpánál eltart a motorháztetô, a rendszámtábla gyűröttsége, meg (lehet csak furcsa a fotó) de mintha a mocitetô kevésbé fénylene mint a körülötte lévô részek (pl hűtôrácsnál)...
De tévedjek! :)
jaja tudom régen rallyzott... a hengeredre intézett garanciát?
Az esés okozta sérüléseket kijavította vagy maradt úgy?
ismerem a gépet meg a tulajt is. a srác alig használta, meg elég amatőr (övé volt anno a simsonom:) azért eladó mert nemrég elesett vele egy kicsit és azóta nem mer ráülni... ő nem nagyon hajtotta, kivéve mikor nyáron kergetőztünk:) szép állapotban van egyébként, hangja is szép , vmi sportdob van rajta. Féktárcsák is újak rajta elöl asszem.
legovics ezekről mi a véleményed? mármint a volvorol
Figyi én csak annyit írtam hogy beszéltem a Csabai aprilia vezetőjével telefonon, hogy segítsen elintézni a garanciát. Ő beszélt a Mille Motorral. Egyébként a Csabai főguru a Kempf Tamás, így telefonon korrektnek tűnt, ő volt az egyetlen aki segíteni próbált. De egyébként sosem jártam náluk, nem is szereltek nekem, de asszem Stoppie járt ott már párszor :)
szombat vasárnap melózom de szombaton zártkörűek vagyunk még tévésztároknak is :)
ez az autó 10 éve az első tulajdonosnál volt! teljesen törésmentes! az az izé ráejtettel 1 csövet mert építkeznek. mondta h azért nemcsináltatta meg mert akkor a festékvastagságmérő eltérő adatot mutatna így nem. 145 e km ij olaj első lengéscsillapítók és fékbetét. vezérműszíj 115 e nél cserelve a vezetett szervízkönyv szerint. 2.0 turbó benzin. abs esr esp klima tempomat futhető ulés 4 el ablak elektromos futhető tukör gyári fejegység cd és kazetta is :) meg a szokásos extrák :)
a csabai apriliánál volt régen 1 szerelő aki ilyen babettákat szerelhetett addig (sr emet facsavarral hozta össze,a matricázása felgyűrődött) de kirúgták... most állítólag szereztek 1 jót nah nem értettem kristálytisztán h. mit mondtak neked... értenek az rs125höz kempfék vagy nem?
passz. Elvileg a hengerre is van ilyen km limit gondolom, de arról nem tudok. Időnként a hajtókart is érdemes cserélni..
te is a rendszámát figyelted?:S
rsata!

Te tudsz erről a masináról valamit, amit nem ír leírás? Nem ismered a tulajt meg a motort?
Grat a vashoz! szép darab! bevállalnám én is a motor melllé :)
Akkor indul a tunning? :D Sok örömöt hozzá!
Zárójelben: ez nem volt elôlrôl csúnyán tôrve?
hogy melózol a napokban?