Elmentem ma kifizetni a 600RR-t és nem mellékesen persze ki is próbáltam egy kör erejéig...
hmmm... hogy is kommentáljam a dolgot?.... AZT A KURVA KIBASZOTT EGET! valami megabrutál
Egy icipicit odacsavartam neki és hírtelen nem is kaptam egy pillanatra levegőt, úgy megindult.
Hogy egészen őszinte legyek, kicsit elkezdtem parázni a dologtól. 12 LE után 120, lehet mégse olyan túl jó ötlet
Hétvégén valahogy hazacipelem mert csak rá tudok gondolni mióta leszálltam róla
szakértő úr fogmad sincs róla hogy miről beszélsz milyen 10w40 meg 5w40 ez nem 4ütemű motor(hogy 4ütemű olaj kelljen bele) doktor úr. A 2 ütemű olajoknál tudtommal nem határozzák meg így a sűrűséget de majd kijavít aki jobban tudja. 2ütembe csakis 100% szintetikus(nem fél.rész, meg szintetikus technológián alapuló hugy)való.Legjob 2ütemű olajok mint az mártöbbször is ki lett fejtve itt é több más topicban is Castrol A747,Castrol K997(szerintem még mindíg) Agip Racing stb,igaz ezekhez ki kell kötni a különolajzást.
Bishop amit a molnál vettél 2ütemű motorolaj azt még nagyapám rotációs kapájába se önteném bele.
Amúgy csak egy kis szemléltetés nem rég szedtem szét egy RS125-ös Apriliát dugócsere óta 2000km-t futott,A747-el(olajpumpa kikötve) volt használva semmi kokszlerakódás, a hegerfejet és a dugó tetőt le lehetett törölni nagyon vastag olajfilm réteg a hengerfalon,kopás elenyésző.Egy másik példa Aprilia scarabeo robogó1000km-t ment Airsal T6R Alunicasilos henger(zsír új volt mikor fel lett rakava) volt rajta Castrol TTS-el volt használva olajpupával,minimális olajfilm, kokszos dugó tető és hengerfej nah akkor hogy is van ez....
hát az összes tömítést ellenőriztem... mondjuk én vágtam ki de sztem nem azzal van a gond. onnan tom hogy belefolyik a forgattyusházba hogy szétszedtem, mert a blokkbol folyt vagyis ömlött már a víz. valami szimering vagy csapágy vagy valami nem lehet a blokkban ami átengedi? ha hülyeséget kérdezek javitsatok ki
részletezhetnéd.. nekem oylan volt, hoyg simán az esővíz befolyt, mert az egyik vezeték-tömítése hiányzott, de nyílván az csak a váltóhoz kerülhetett, a forgattyúsházból (ha beindul) akkor eltűűnik.. (kéne) szóval?
hmmm... hogy is kommentáljam a dolgot?.... AZT A KURVA KIBASZOTT EGET! valami megabrutál
Egy icipicit odacsavartam neki és hírtelen nem is kaptam egy pillanatra levegőt, úgy megindult.
Hogy egészen őszinte legyek, kicsit elkezdtem parázni a dologtól. 12 LE után 120, lehet mégse olyan túl jó ötlet
Hétvégén valahogy hazacipelem mert csak rá tudok gondolni mióta leszálltam róla