Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem veled smemi bajom sincs, és tegnap se akartalak oltogatni bocs ha így jött le néha nem úgy jönnek le az embereknek a dolgaim mint ahogy szánom Azt nem értem hogy vajon mért vesz valaki zsír ujjonan egy s40est 2.0Turbó motorral.mert nem tudom az én szememben a "volvosok" nyugodt emberkék akik higadtak közlekednek, szépen betartva a sebbesség korlátozásokat De amúgy meg bocsi ha tegnap így érezted nem úgyszántam szal semmi ilyen szándékom nem volt feléd
Joci én azt mondom hogy maradjon a suszter a kaptafánál. Vegyél egy turbó benzines opel vectrát.
mit nem értettél? előbb elbasztam a linket. légyszi fejtsd ki bővebben, mert mintha tegnapis elkezdtél volna oltogatni asszem
ezt sose értettem
itt a link megintautó
Szeressük a turbó benzint!
monitort forgasd az könnyebb
na. meglesz az. fél óra.
http://www.hasznaltauto.hu/1966829_volvo_s_1998

vélemény
?
adam én is mértem este. 0-100 9 mp javulok...
nah és az miért van ha nagyon picit huzok a szívaton mikor már meleg a motor akkor nincs a torpanás 4 ezer körül hirtelen gázra. viszont akkor alapjáraton nagyon bedusul és lefullad!
faszomba tok 3gp-t elforgatni 90fokkal?
Kompressziót mértetek már?
majd két év múlva :) addig nekem csak az RS :P
a köv. képpen viselkedik: 1.2.3ban kiforog 10ezerig erőből, 4. 5.ben már csak 7-8ezerig, de ha nyoamtékból próbálok gyorsítani, pl 4000-től 5-ben,akkor is csak hörög.. erőtlen.. még a sebességet se lehet veel tartani magasabb fokozatokban
láttam ma BKban hogy Gézának van egy csomó pénze...csak nem abból vett Botond SV-t? na viccet félretéve gratula a géphez (még1x)
Sztem add el vagy gyújsd fel azt a szerencsétlent.

Más:

Othon van a gixxi ,egész délután hajtottam. Összegzés: fantasztikus,tiszteletreméltó és gyönyörű motor

Csak GSXR gyerekek
nekem is nyikorgott, szétszedettem, megzsíroztattam, de rájöttem hogy pont arra fossa a fizet a kerék, így eszkábáltam egy kis sárvédőt oda.
az inkább onfork lesz....
na. lesz onboard, pesti. ma csináltam, csak a szerkesztéssel bajlódom hogy oldalról egyenesbe forgassam..
köszi az infót, de az érdekelne még hogy tényleg ugyanarra gondoltok e, hisz minél jobb a híre, annál jobban bízok benne. Ezért érdekel h kiről beszzél a másik srác.
nemtom h egyre gondolunk-e, akit én tudok az Kun Peti, tel:06-30-303-27-14. Hívd fel és dumáld meg vele.
1 éves korától nyikorog mint az állat. Éjjen. Na de nem ez a legnagyobb problémám most. A kollegák valamit írhatnának már az Orosházi szerelőről!
a teleszkóp lenti felfogatásánál lévő himbarendszert kellene bezsíroznod a mozgórészeknél! Csak az meg úgy lenne az igazi ha darabokra szednéd:)
Nem tudom hogy az rs összerakása mennyire precíz, de a pegasonak a központi telónál lévő csuklórészt szerintem még gyárilag sem zsírozták meg. El bírom képzelni hogy ez nem változott az rsnél sem.