Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Festék?
de ha hazajön meglincselünk.
Ne fenyegetőzz már kérlek, főleg ne ilyen komolytalanul.
Ez csak 1 módon derulhet ki

ha vasárnap is itt leszek akkor ugy kiröhöglek mint a szemét
nem tudod én 50ből veszem najó rossz vicc volt ne foglalkozz vele
ajánlom is
latom mar kivagy anyu kedvence.a penzes kis geci de elkurtad mert roszal kezdtel vannak donovalin ismerosok te mar nejossz haza!
hallod moker mekkora bohóc vagy te! szétlövöd a fejem!

Ilyennek képzellek el mint az a kissrác elöl, az is mindenkinek szétlövi a fejét.
kitudja.....
áh picsákat, tűzfegyvert nem hozunk, az úgy nem buli. És szúró/vágó fegyvert sem, aki megszegi az a késemmel néz szembe
Ökölre megyünk gyerekek :D
jóvanna nem úgy gondoltam
nah meg mindig nemtudom hol jottok att es mikor
viszont nem is hangoztatod h 21 millábol mekkora házat veszel és nem irsz ugy mint egy paraszt, aki életében nem látott még nyomtatott könyvet.
pf köszi... nem vagyok én ribanc hogy mindenkié érdekeljen
oke en benne vagyok! szetlovom a fejet es kesz
Én elvagyok ha a saját Benzintyúkom szervizelem :))) Meg Ő engem
oyan a házatok meg az autotok is gondolom mint a mocijaid olyan szart én is vehetek 20-t.
Ha megtudna biztos. De sztem te tudsz titkot tartani
Inkább azon vitázzatok kinek van nagyobb farka... Marcsit lehet jobban érdekelné...
nah mire varunk mejik hataron jossz at talalkozhatunk es johetsz a sjlecedel enmeg adok gojot a gecis fejedbe! te patkany
furcsán fog hangzani tőlem,de: hagyjátok abba! :D
Majd élőben lerendezhetitek RS talin. Hihi :)))
azért ne álltalánosíts... én sem vagyok nagyvárosi mégsem érzem magam kevesebbnek...
te ne magyarázz amikor a szobás képeden oyan zsíros vagy mint egy disznó... gondolom falun téged is azzal etetnek mint a sertéseket ezért nézel ki így.
tudodmit mi pont aszt csinaljuk a faternak paradicsom kerteszete van es en nem szegyelem.jol megelunk belole van 5auton jopar mocink es 7hazunk!