Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ne mondd már hogy egy héttel vagy két héttel hamarabb hétvégén vmelyik nap nem jönnél le kakucsra? Diplomát írogassad éjjel, nekem mindig akkor jön meg az ihlet az ilyenekhez
szerintem verekedjetek meg az időpontért gyerekek!
nincs szívem kihagyni senkit a buliból
Joe knows best! Május 1. addig diplomát irogatok.
Május 1.

Addig be vagyok táblázva elég rendesen
Nem tud valaki 125-ös blokkot?De csak blokk más nem kell!
akksit meg veszel egy újat ha nagyon szar, belerakod, megszűnik az önindító probléma is jó eséllyel.
ezek mind nem olyan vészesek. Az akksi mennyire szar?
Amiket leírták mind meg lehet otthon csinálni, egyedül a gumishoz kéne elvinni. A 12ezres szerviz meg nem más mint egy váltóolaj csere, meg átnézés azt ennyi. Meg powert takarítják, talán.
Az önindító az akksi miatt csúszik, nekem is mert gyenge az akksim!De ha ráteszem a töltőt akkor normális!
ühüm... aksi, aztán kell rá új hátsó gumi meg első fékbetét +12 ezres köelező szervítz sem ártana + csúszik az önindító... azthiszem csupán ennyi ergo saját lábon nem tudom felvinni...
de tulajdonképp mi is a baja a moccodnak? Azt tudom h az akksival van valami talán?

mekkoráááááááááááát mociztunk Adrinxt-vel :)))) zsír volt!
ő tehet róla... vessen magára.. miért nem jó?
Ugorj át hozzám és megmutatom... a Tuono-nak is fekete a váza ennyi erővel RS-be is beépíthették.
upsz.... lemaradtam
hát ez elég alap zene szerintem de hát lehet más kultúr-körökben mozgunk

Cypress Hill-től a Rap-superstar
köszönöm szépen ja és huhdejólmutat rajta az arrow
cypress hill - rap superstar
iyet nem ismerni
http://www.sportmotor.hu/motor...

elsőszám címét nemtudjátok skacok?:P
Ezek a racingmotorok amikkel a Hunagaroringen mennek. Motorkiállitáson is csak ilyen fekete matricával voltak és azok pályars-ek voltak
http://www.sportmotor.hu/motor...
27 képet töltöttem fel
3 képet mutat miatököm vanezzel aszarral?
jo neked.barcsak keszlenne az enyem is
azért arra kíváncsi leszek hogy hányan fognak odatalálni időben én mondjuk alapból mindig kések egy félórát attól függetlenül hogy már csukott szemmel is odataláknék
Senkise felejtse el nekem a tabla csokit!
császtok én lépek motorozni
ez komoly hat akkorlehet enis oda gurulok
Győr-Budapest plusz még 41 km.