azt mondta nekem a Kakucsringes ember hogy bővítettek és át is alakítottak valamit és hogy biztos benne hogy nagyon fognak tetszeni az új dolgok. De szerintem a belső kört nem csinálták meg. Legalábbis én úgy vettem ki a szövegkörnyezetből
1. Tyt
2. adamFZR
3. bencce (ha addig nem lövik le)
4 tuning
5 JociRS (ha minden igaz)
6 Rocky (de nekem minden más időpont is jó)
Szerintem Május 1 annyira nem jó ötlet, nem csak azért mert így Marcs nem tud jönni hanem azért is mert tuti hogy tömegnyomor lesz a pályán ha nyitva lesz.
Fucky, hétköznap nem tudsz elszabadulni és kijönni Kakucsozni? Te ugyis olyan közel laksz hozzá.
Amíg még zöldfülű vagyok az RR-rel addig nem akarok a hétvégi tömegben gyakorolni vele, úgyhogy jó lenne hétköznap kimenni valamikor.
Május 1 az ünnepnap és szerintem akkor nem nagyon vannak nyitva. Amugy szerintem egy közelebbi időpont is kéne mert 2 honap az 2 honap Az én javaslatom Április 12-13 és akkor lekéne beszélni veluk hogy mennyiért lehetne kibérelni 1 napra és akkor ugy öszedobni. De akkor egész nap mindenki ottlegyen
350-t akarnak érte adni mert hibás a fényezés ezen az oldalon....
kb fél óráig soroltam h miket vettem bele erre a válasz: "jó akkor 350 mert 95ös... nekem is iyenem volt és 550-ért adtam el, de azon nem volt karc"
kicsit elkeserítő h belülröl egy szutykot ami kivül szép, jobban el lehet adni... dehát mind1.
Híd nélkül még jobb lenne. Egy síma kereszteződés.
beindítottam ma az rs-t már október ota nem hallottam a hangját.... gyönyörű:))
bár odamehetnénk... beemelnénk a motorokat a kerítésen... és go!
Na onnantól lenne amerikais :D
hátha tudok itt a dombon sielni holnap egyet.... csak mleg van:(
Ápr 26 27?
2. adamFZR
3. bencce (ha addig nem lövik le)
4 tuning
5 JociRS (ha minden igaz)
6 Rocky (de nekem minden más időpont is jó)
Szerintem Május 1 annyira nem jó ötlet, nem csak azért mert így Marcs nem tud jönni hanem azért is mert tuti hogy tömegnyomor lesz a pályán ha nyitva lesz.
Fucky, hétköznap nem tudsz elszabadulni és kijönni Kakucsozni? Te ugyis olyan közel laksz hozzá.
Amíg még zöldfülű vagyok az RR-rel addig nem akarok a hétvégi tömegben gyakorolni vele, úgyhogy jó lenne hétköznap kimenni valamikor.
"értelmes, érdemleges"
kb fél óráig soroltam h miket vettem bele erre a válasz: "jó akkor 350 mert 95ös... nekem is iyenem volt és 550-ért adtam el, de azon nem volt karc"
kicsit elkeserítő h belülröl egy szutykot ami kivül szép, jobban el lehet adni... dehát mind1.