Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Híd nélkül még jobb lenne. Egy síma kereszteződés.
na kiváncsi vagyok. remélem csináltak oyat h egy híd, amin fel kell menni és utána pár kanyar és a híd alatt is átmehetsz....
azt mondta nekem a Kakucsringes ember hogy bővítettek és át is alakítottak valamit és hogy biztos benne hogy nagyon fognak tetszeni az új dolgok. De szerintem a belső kört nem csinálták meg. Legalábbis én úgy vettem ki a szövegkörnyezetből
egyébként meg lett már toldva a pálya vagy ugyanaz mint tavaly nyáron?
beindítottam ma az rs-t már október ota nem hallottam a hangját.... gyönyörű:))
buKó
én is akarok bugógombákat addig...
az meg apróság hogy most még a pálya sincs nyitva
bár odamehetnénk... beemelnénk a motorokat a kerítésen... és go!
miért? Ennyire el akarod dobni a gépet? Brother megfertőzött ezzel a kissé költséges passzióval?
Szerezz plüss szőrmét, tigrismintásat, vagy rózsaszínt, és vond be vele a motort.
Na onnantól lenne amerikais :D
most hétvége teljesen felejtős, megyek minden nap vendégségbe, há vaze ünnepek vannak :D
hallod andy, azon filóztam nem jobb egy egy bukócső mint a gomba, főleg most hogy félpuccérak lettünk.. tood, ilyen ámerrikásan.
akko most hétvége. bár a futóművemen akartam addig faragni, de üsse kavics, elmegyek ilyen fossal is.
bérelni csak hétköznap lehet, az viszont a sok strébernek gondolom nem jó
akkor dt van:)
nagyon jó nagyon jó!
hátha tudok itt a dombon sielni holnap egyet.... csak mleg van:(
ok, akkor valaki tegyen igazságot az időpontot illetően :))

Ápr 26 27?
jó móka lenne egy ilyen városba meg pályázgatni...
baszod... itt hóvihar van
minnél hamarabb is okés lenne, ám okosan béreljük, mert vannak ám itt kisdiákok..
1. Tyt
2. adamFZR
3. bencce (ha addig nem lövik le)
4 tuning
5 JociRS (ha minden igaz)
6 Rocky (de nekem minden más időpont is jó)

Szerintem Május 1 annyira nem jó ötlet, nem csak azért mert így Marcs nem tud jönni hanem azért is mert tuti hogy tömegnyomor lesz a pályán ha nyitva lesz.

Fucky, hétköznap nem tudsz elszabadulni és kijönni Kakucsozni? Te ugyis olyan közel laksz hozzá.
Amíg még zöldfülű vagyok az RR-rel addig nem akarok a hétvégi tömegben gyakorolni vele, úgyhogy jó lenne hétköznap kimenni valamikor.
látszik hogy most keltem...
"értelmes, érdemleges"
jogos ötlet, csak a honlapuk "kicsit" deficites, nem tudtam értemleges infot találni.
Május 1 az ünnepnap és szerintem akkor nem nagyon vannak nyitva. Amugy szerintem egy közelebbi időpont is kéne mert 2 honap az 2 honap Az én javaslatom Április 12-13 és akkor lekéne beszélni veluk hogy mennyiért lehetne kibérelni 1 napra és akkor ugy öszedobni. De akkor egész nap mindenki ottlegyen
350-t akarnak érte adni mert hibás a fényezés ezen az oldalon....
kb fél óráig soroltam h miket vettem bele erre a válasz: "jó akkor 350 mert 95ös... nekem is iyenem volt és 550-ért adtam el, de azon nem volt karc"
kicsit elkeserítő h belülröl egy szutykot ami kivül szép, jobban el lehet adni... dehát mind1.