1,6 millióért veszik meg az RS-t és úgy néz ki hogy 600as lesz utána.
bár van egy 250es RSW eladó majdnem gp szintű velkészítéssel de nehéz hozzá alkatrészt szerezni
igen,és képzeld ment müködött.igazából leszarom a véleményed.én tudom mennyibe kerül egy rotax blokk,volt egy blokknélküli aprilia,jó hétvégi móka volt beletenni az mz blokkot amig nemvolt meg a rotaxra való pénz-Tudod,magyar ember kreatív,a világ legnagyobb baromságait is képes legyártani..
Léccives mondd meg Talma szerelőinek, hogy neked melyik dugó vált be,mert láthatóan gondban vannak, te viszont nemzetközi hírű szakértőnek számítasz ezen a területen, szal ne légy lusta, nehogymá egy mélen múljon a címvédés!
:)
Meggyőződésem, hogy rossi kiégett.
7 szeres világbajnok, nincs már semmi amit megnyerhetne, szerintem eleve a yahamához is csak pénzért ment.
Mindenesetre rossz egy valamikori nagy bajnokot látni, amint kúszik mászik, akárcak Creville, vagy Doohan a nagy balsetük után.
dejót motoroztam ma :)) meglátogattam szegedet :))
már 700km!
bár van egy 250es RSW eladó majdnem gp szintű velkészítéssel de nehéz hozzá alkatrészt szerezni
valamennyire dolgozhat vissza a gép a légszűrőházba? v ha már ezt műveli,akkor membránhiba?
:)
7 szeres világbajnok, nincs már semmi amit megnyerhetne, szerintem eleve a yahamához is csak pénzért ment.
Mindenesetre rossz egy valamikori nagy bajnokot látni, amint kúszik mászik, akárcak Creville, vagy Doohan a nagy balsetük után.
G.E.