Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Rs 125-re keresek első lábtartókat konzollal,ha estleg tudtok jelezzetek^^
Hát akkor érthető hogy hezitálsz.de azért egy rsw250 ,,azért az már megszólal.Én ha tehetném mindenképp szert tennék rá.
Akkor már nincs sok... mennyit járatod?
bocsika, kicsit homályosak az emlékeim :)

dejót motoroztam ma :)) meglátogattam szegedet :))
már 700km!
erre én is kiváncsi lennék ha azután írod meg hogy elvitték az is jó
mi az ami módosított/cserés az rsben és így felhúzza az árát? hacsak nem titok
1,6 millióért veszik meg az RS-t és úgy néz ki hogy 600as lesz utána.
bár van egy 250es RSW eladó majdnem gp szintű velkészítéssel de nehéz hozzá alkatrészt szerezni
Nem tudjátok úgy sacc per kábé h mennyi lehet egy új hátsó lengéscsillapító RS-be?
Mitogeri az a Yamaha tz megvan még neked?vagy már eladtad?
most meg mi bajod van?
a t kimaradt a kettes utan
en 05os jawa vazba 400as 2 70leros motrot tettem.egy darabig birta csa azan megtekeredett a vaz
off:
valamennyire dolgozhat vissza a gép a légszűrőházba? v ha már ezt műveli,akkor membránhiba?
az másik volt, ez az ötlet csak az én fejemben si derenget..de ez egy kéynes és fájó téma,ami elsősorban nem az én hibámból adódott
igen,és képzeld ment müködött.igazából leszarom a véleményed.én tudom mennyibe kerül egy rotax blokk,volt egy blokknélküli aprilia,jó hétvégi móka volt beletenni az mz blokkot amig nemvolt meg a rotaxra való pénz-Tudod,magyar ember kreatív,a világ legnagyobb baromságait is képes legyártani..
Mikey kolléga akarta megvenni akkoriban. vagy az egy másik volt?
Képes voltál mz blokkot rakni abba az af1be
bikepices linkedből az adatlapodon lemaradt a togeri
Itthonra veszik vagy kintre?milesz helyette? remélem 250 speciál
Jó, igazad van, akkor úgy mondom hogy nem lesz több a tandíj még 150 ezerrel, fizetősőknek is több lett volna szerintem
nem tudok még igazi tapasztalatokkal szolgálni a bejáratás és a tesztelési időszak vége előtt :)))
Léccives mondd meg Talma szerelőinek, hogy neked melyik dugó vált be,mert láthatóan gondban vannak, te viszont nemzetközi hírű szakértőnek számítasz ezen a területen, szal ne légy lusta, nehogymá egy mélen múljon a címvédés!
:)
Meggyőződésem, hogy rossi kiégett.
7 szeres világbajnok, nincs már semmi amit megnyerhetne, szerintem eleve a yahamához is csak pénzért ment.
Mindenesetre rossz egy valamikori nagy bajnokot látni, amint kúszik mászik, akárcak Creville, vagy Doohan a nagy balsetük után.
Bocs Vdani de eddig is volt, és továbbra is lesz.
G.E.