hát nem tom h melyik jobb az egykerezős vagy a blokk gyilkoló.
abból gondolom egyébként mert a Szabóék (hring suzukis motoros iskola) most adják el a motorjaikat
szép gyári idomokkal
Mert mivan ha pályán volt használva?
Szerintem inkább legyen pályán használva mint olyan nagyáruház parkolójában jasszoskodó lámpától lámpáig egykerekezősé...
Blackdragon ez mitől ex versenymotor? Csak kérdezem h mire alapozod a feltételezést. Van rajta bukógomba az egy dolog a gumik utca gummák nincs a szélük megégve..... Sztem csak simán elcsúszott vele a srác azt most vesz egy ezres rakétát mert má a gixi 2 éves
Lehet menő a laza tárcsa.....de inkább szeretem fixen!Rs-en nem láttam még lógni......és mitagadás nem tul jó érzés mikor berántod a fékkart beszitál a kerék....nem vészes, de jobb a békesség!Viszont szívesen cserélek fixre, ha valakit érdekel! :-)
Sziasztok! 93-as Rs125-ösön lelezult az első féktárcsám, lóg a szegecselésnél!Szerintetek meg lehet ezt csináltatni?Vagy új tárcsa?Nincs valakinek ötlete hol szerezhetek jó állapotú használt tárcsát?Nincs valakinek elfekvőben?
abból gondolom egyébként mert a Szabóék (hring suzukis motoros iskola) most adják el a motorjaikat
szép gyári idomokkal