Nah iet nem igen éltem még. Ma megyek keresztanyámékhoz, látom ott áll egy kocsi egy utánfutóval az tcánk végén. Közelebb érek látom h egy rs váz pár idommal meg motorral. Mögötte 2 MITO meg 3 RS meg egy 750-es kawa (annak pontos típusát nem tudom). Pont 12 fok volt meg SZÁRAZ ÚT! És erre xar a motorom és...
maga a motor 95ös.Az első teló az 2002esé,az oldal+fejidom meg talán 98asé.Multkor mondta..De tökmind1 mi hányas meg iylenek,gyorsabb rs még nemnagyon volt magyaro-n...
Amugy kurvaállat hangjavan
Nem ismerem a motort.Amit a motorikus tuningot látok rajta régi fejte SP cső van rajta.Az hogy írta: "magyar papirokban 11kw szerepel eredetibe38 mivel sp kiadás" az az egy probléma van csupán hogy ez nem gyári SP(gyári sp berugókaros blokk öntvénnyel jött ki és egyéb finomságokkal(állítható futómű 220L henger más gyújtás más power stb)Ez a motor valaha úgy nézett ki mint a Bencce RS-e,beszéltem régen a sráccal AF1 topicban aki gondolja keresse vissza kb egy éve volt.Biztos jól megy a motor nem tudom hogy hány LE őszintén szólva nem is érdekel.Pályán valószínűleg nem látjuk viszont.
Tyt mennyiért adod a szar hengeredet csak egy 122-es kell. Neked ugyis van kettő nem tudsz eggyet odaadni? Majd ha szarrá megy az én hengerem is odaadom neked. Na ? létszives kéne nekem egy
én csináltam most egy olaj cserét is majd rendelnem kell új lészürőt mert a régi szét szakadt :S
lefényképeztem az én sport gyújtást is pár kép hogy kicsit pezsgés legyen a topicban
XV. kerületben 12 fokot mértem, úgyhogy gondoltam itt az ideje megsétáltatni a vasat.
Apámmal kimotoroztunk Vácra. Néha szemerkélt az eső, de nagyon kellemes idő volt. Megszámoltam, 14motorost láttam :)
Jó volt végre 3 hónap kihagyás után gurulni egyet :P
Elfelejtettem megnézni univerzálisokat... és van...
Köszike
Légszűrő keresés 15 mptől :D
az enyém nem megy, kisczimmer eladta rég, a fodrászcsaj eladta rég, talán még egy fekete "03 körüli van ?
A KXF-em meg szakadjon meg nagynyomású alatt, ha már összekoszoltam...
kis slag + hab szivaccsal + kis slag + minden gyönyörűen letörölget.
de majd a hétvégén Zsóóóti megment :))
a héten 5 vizsgám van. öngyilkos leszek
Csak egy előrehaladott kérdés!
Ti hogy mossátok RS-eteket?
Nagynyomású?
Nagynyomású+Hab+Szivacs?
Hab+Sziva
cs?
Nem mossátok?
Köszi
Amugy kurvaállat hangjavan
lefényképeztem az én sport gyújtást is pár kép hogy kicsit pezsgés legyen a topicban
Apámmal kimotoroztunk Vácra. Néha szemerkélt az eső, de nagyon kellemes idő volt. Megszámoltam, 14motorost láttam :)
Jó volt végre 3 hónap kihagyás után gurulni egyet :P
itt 13 fok van de asszem motor még marad a garázsban hideg van még motorozni így hogy már kezdenek fájni a térdeim