Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztageci: http://www.youtube.com/watch?v... és még motor is kicsit. nekem kéne.
eladó 410.000ft yamaha tt 600s 1 henger 4ütem sport kipuff durva hang
ez nem is fütöl hu de nagyon láttam én már utcán ennél nagyobb füstel dieselt
1.4 d4d turbos
értem. benzines vagy desel? jah meg turbo ugye nincs rajta.
20 e volt hasznaltan barati aron
mennyi volt aza box ami 15 le modosit?
de most közvetlen fenyegetés érte az egész szervezést,és nem 1-2 szakaszon mint pl tavaly,hanem az egész mauritániai ottlétük fenyegetés alatt lett volna,akármennyire sajnálom én megértem a döntést
wtc-ből sem tiltottak ki senkit,pedig cigányok akkor is léteztek
én azért negedném a versenyt, eddig is fennt állt ez a veszély .....
*ban
5 perc alatt be lehet rakni. A yarisunkba 2 hete vettem boxot mondjuk csak plusz 15 le set azt meg csak kibirja
jaja,mauritániába volt ez
Bocsi csak telorol netezek. Akkor a box ugyanazt modositja mintha atirnam a motorvezerlo elektronikat?
az igazi ok hogy x hete kinyírtak 6 francia turistát és nem akarják odaengedni a versenyzőket. helyileg nemtom merre van ez de 9 szakaszt kellene itt teljesíteniük
én így képzelem el,asszem egyszerűbb is a beszerelése emiatt,de lehet hülyeségeket beszélek
dízeleknél megemeli a turbónyomást,több olajat fecskendez be,stb tökétlenebb az égés,nagyobb a turbóterhelés,több a korom,az meg összecsesz mindent,kokszol
terrorfenyegetés miatt...
hogymondod?
Miii? Hogyhogy?
Akkor a boz ugyanazt modositja mintha atirnaw az ecu t?
mér marad el?
gyorsulási versenyen láttam 1x egy 1.9 tdi seat ibizát.Az 210 lóra volt felnyomva,és kibaszottul nagy nyomatéka volt.Namost inkább legyen ugyanennyi ccm-ben gyengébb benzinkocsim,de nemkell annyit várni míg bemelexik,nemrángat,milliószor jobb a benzin hangja,és nem füstöl úgy mint 1 vonat...
Amúgymeg az 1.9 tdi ket nem a 2.0 benzinekkel kellene hasonlítani hanem a turbós benzinmotorokkal.Úgylenne igazságos.Éshát 1 subaru impreza.......
elmarad a Dakar
egy kis dobozka ami kikerüli az elektronikát,tehát nem azon változtatsz
sok autóban rejlik egy kis kiaknázatlan erő,de minden gyári elektronika optimálisra van beállítva
azelőtt a debileken csak röhögni tudok,aki 40-50 ezres szar pboxot meg chipet cserél az új több millás dízeljében és csodálkozik,ha pár 10000 km után beszarik a turbó,adagoló,csúcsok,stb