egyébként nagyon gondolkoztam egy dianabol kúrán de a végén ugy gondoltam h ha most egy iyet bejátszok akkor fügyülhetek később a fejlődésemnek, igy is qrva nehezen megy.
Én se mondtam Yamahának hogy ne rakosgassa a képeit.
Szóval mi benccével nyugodt szívvel "gyúrhatunk" itt...
Meg LEHET több embert érdekel a gyúrás, mint a képek.
Ahogy Zseby is mondta, nem csak a motorokról lehet itt beszélgetni. Úgy elég uncsi lenne!
én még használtani s veenék, tudjátok magam tartom el. szegény gyerek vagyok jómunkásember. esetleg valakinek eladó? Bennce mit kell megnézni ha használtruhát veszek?
ne értsetek félre, de nemrég szívtátok yamaha vérét h kutya se kiváncsi a motoros képeire. oké, de szerintem ő ugyanilyen joggal írhatna ogy kutya se kíváncsi a gyúrós cuccokra nem? ő legalább valamilyen szinten nem offol. mind1 beszéljetek csak itt a gyúrásról mert érdekel :)
nekem volt olyan h e-klubnál
piáztunk, odajott két részeg csaj(azok se voltak többek 16nál) aztán az egyik elkezdte mutogatni a pinájánál az anyajegyet a mmásik meg ujjazgatta... és nem is ismertük őket
igen ez az msn címem
a mustad@freemail.hu
jah és igen csak smárolnak nem ujjazák egymást.
Szóval mi benccével nyugodt szívvel "gyúrhatunk" itt...
Meg LEHET több embert érdekel a gyúrás, mint a képek.
Ahogy Zseby is mondta, nem csak a motorokról lehet itt beszélgetni. Úgy elég uncsi lenne!
RS megvan még?
Le vagyok maradva nagyon
7:50 kreatin + tejsavó + maltodextrin
8:00 zabpehely
10:00 2tojás
12:30 csirke rízs zöldség
15:30 banánturmix + tejsavó + maltod.
17:30 csikre rízs zöldség
19:15 tonhalsaláta + cottage cheese
21:00 tonhalsaáta + tejberízs
22-23:00 30g kevert fehérje (cytogen pro 360 - tudom h szójás de estére sztem jó a lassú felszívódású)
annyi változás van h edzés napokon a turmix helyett v35 van meg + 5g kreatin... ja meg 1,5 gramm HMB. azt csak azért mert maradt és most megeszem....
piáztunk, odajott két részeg csaj(azok se voltak többek 16nál) aztán az egyik elkezdte mutogatni a pinájánál az anyajegyet a mmásik meg ujjazgatta... és nem is ismertük őket
Nemdebár
De lehet én tévedek ...
Mit szedsz mellette?
vagy nem?