Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak úgy mellékesen megsúgom, hogy szerintem a GFR is erősebb egy RS-nél.
DE télleg vannak olyan hülyék,hogy erre kattannak hogy 51 le.Nemazt nézik h nincs szétthajtva,hanem h 51 le 180at megy és megkell venni
Mellesleg minden af1 38-40 le-s nek van hirdetve.Mérvanez? Nemhinném h erősebbek mint az rs ek
áh sztem ez tuti kamu, ennyire hülyegyerek nem létezik.
tud írni a hülyegyerek, meg ferári piros
jajj 51le pffff
ha télleg 51le lenne a160as henger akkor mindenki azt venne
bittos h lecc 1 olyan ember akit nem érdekel semmi csak az 51 le és megveszi
...Korom előre haladtával kinőttem a matchboxaimat...
Helyesírási hiba sincs benne egyébként csak elszórva.
Ugyis eladja. A bohoc mindig jon
azt mondja a festés óta csak 100km-t ment vele
Koszi szepen jo kis noci vagy te
miért vagy ennyire racionális?
...mielőtt belemennétek a méretek összehasonlításába: márkánként más jelzés lehet, egyáltalán nem biztos, hogy fedik egymást
www.mlol.de
http://www.3w-motorsport.ch/fr...

Ezeken az oldalakon a "Fundgrube" menüpont alatt találsz olyan cuccokat, amelyek már "kifutottak" vagy maradékdarabok, és kedvezménnyel árulják őket.
Én a Dainese oldalán található mérettáblázat alapján lőttem be, hogy mekkora ruhára van szükségem, tökéletesen be is jött, de azt már nem garantálom, hogy ez minden márkára vonatkozik. Szerintem, ha kinéztél egy típust, itthon bármelyik üzletben próbáld fel, és az alapján keress méretet. (én ezt nem tettem meg )
Ne kapkodd el, inkább legyen meg 2 héttel később a ruha, de olyan, amiben valóban jól érzed magad, és mindenben megfelel az elvárásaidnak.
te meg igazolj vissza.
vegyé má fel msnen! adam@fight.hu
fölrdevitelben viszont jó vagyok:D
földharcolni meg érthető h miért utálok
jézusom baszdki bencce meg stoppie értekezik a gyúringról, hát ez jó, fél óra volt mire elolvastam
bencce, egyébként én 16 évesen atom rá voltam kattanva a HSTre, csak kicsit túlzásba vittem. Heti hat nap eddzés, minden izomcsoport általában 1-2 fajtával, 5*8ak meg ilyenek. Nem is nőttem valami sokat, nem volt regenerálódás semmi, de akkor azt éltem :D Aztán vettem v35öt 6kilásat ahogy kell. Bontott eddzéssel mocsok jó volt. ..most is bontottan csinálom, de most nekem nagyon speckó ed.tervem van ám :) Izomcsoportonként variálom hogy melyik nap melyik izomcsoportot készítem ki a fenébe, van amit ritkábban rakok be (vádli ill láb mert azon nem akarok annyira már hova fejleszteni), de koncentrált bicepszet szinte minden eddzésnap nyomok (heti 2 max 3 alkalom). A többi nap a tüdőm erősítem a friss levegővel.
Az eddzésterved elég jóó, csak én már kiakadok ennyi cumó láttán :)) meghalnék ha ezt mindet bekajálnám 1 nap (nem ételre gondolok). Én most elvagyok 1-2 tablettával naponta (legálissal! ) meg majd később napi egy tejsavófehérje turmix lesz pici kreatinnal meg glutaminnal, amúgymeg mindennap megeszek vagy 2-3 félgrammos cévitamint :)
Régen aztgondoltam hogy ha 18 elmúlok atom fogom szúrni magam valami anabolikus cuccal. Most meg nem gondolom így. De ha valaha ilyenhez folyamodnék, én csak szúrnám. seggbe

Stoppie!
Örülök hogy megfogadtad a tanácsom! nyomjad naturálba még egy darabig.
Uh akkor a 84 kg hoz kell majd l es meret
Én pl 175 centi,66 kiló és 48as. Több ruhát végig kell próbálnod,mert lehet vmelyik hosszra lesz jó,de szűk vagy pont fordítva. Esetleg mesterembert kereshetsz,aki méretre szabja,ha túl hosszú.
jajj, egyem a kis szívét..
hát nekem nincs rajta számozott méret asszem de holnap meglesem mert lent vana pincében pont ma olajoztam be
amikor vettem 2,5 éve akkor 63 kiló voltam most 71-2 és még beleférek.
attól függ.
Es hany kg? Meg az s es meret az mekkora szamban merve?
Joy a passat is mumajer kocsi?