Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha a kutya egyébként akkor is rajta van a motoron amikor mész vele?
bármelyik nem (j)
te mikor ideges vagy akkor tuti dadogsz
Már leírtam.

Ennyi szépérzéked nincs vagy egyáltalán.... Én teszek rá kitől kaptad azt a nyomorék kutyát de nem való egy képre azzal a szerencsétlen motorral.....
A többiek miért tudnak normélis képeket felrakni a motorjukról?

Te jössz itt ezekkkel a transformers-es lépekkel meg miténtuggyam .....

Nézd meg Tyt képeit (nyugi Tyt nem nyalom a segged) azok pl kinéznek vhogy vagy bármejik emberét itt a fórumon!

DE KÖNYÖRGÖK EZT A KUTYÁSAT FELEJSD MÁR EEEEEEEEEEELLLLLLLLLL!
jóhogy
mr yamaha vs rs 125 topic szerintem mert midnenki rámvan szálva
egyébként ez szerintem azon ritka pillanatok egyike lesz amikor a társaság JoeZ mellé fog állni :)
JOe-Z vs. mr Yamaha

round one

FIGHT!
az van.mondmeg ynugodtan ha bajodvanvelem.e vanakkor cska mondmeg
De nagy szád van kiscsávó.....
Az egy dolog h én dögöljek meg de anyámat ne vedd a szádra....
Látszik h ennyi tellik abból a kis hitvány agyadból ami annyira nyomorúságosan buta h csak szánalmat kellt.
Misoc pont az ilyen szánalom emberekből él min te vagy, és te még reklámozod is.

A Transformers ereje legyen veled barátom!
ahogy mondod
faszé kel mindig bazsogatni.nemtudom neked miafaszomvajodvan velem joe-z nemtudom írtame neked oylat amiért nembírhatod a búrám.ez iylen kinek mi
Ezek a cégek a világ minden részén prémium, elsőosztályú ruházatnak számítanak.....
Egy Versace, Armani öltöny az Moszkvában is és New York-ban is a sikerességet, vastag pénztárcát szimbolizálja
a bnőjétől kapta, és ezért nőtt ennyire a szívéhez, ne bántsd szegény gyereket. majd rájön h nem ide való :)

egyébként meg kurvára vártam már h valaki lekúrja ezért. :) semmi bajom se a kutyával se a bnőjével se semmivel, de miért kell rajta lenniük a kutyának a nekünk szánt képeken? várható volt a lekúrás.
a kurva anyád aza nyomorék dög.
ui: kurva anyád barátom mégegyszer. ja és dögölj megtekis geci
Na látod tudok, neked újat mutatni
Most ne is haragudj de 1 km-ről ki lehet szúrni ha valakin egy gagyi D&G vagy bármilyen világhírű Olasz cucc van. Főleg el is hiszed mi h a szutykos C gyereken a Nyugati aluljáróban 50 ezres Armani farmer meg 80 ezres D&G kabát van

Ja mellesleg az eredeti cuccokon nem l 30x30-as betűkkel van feltütetve a márkanév

Sajnos egyébként sokan Mo-n ezért vesznek inkább más márkákat pont azért mert a szeretett C-k lelakták ugyanúgy mint a Mercedest, Audit,BMW-t
mármint párosítja az ember:)
ezt nem vágtam és nem mondom h csúnya... lehet h csak itthon párosítja ezket e cégeket (illetve az erről készült másolatokat) a cigányokhoz...
Egyébként előfordul h a nagy divatcégek kezelésbe vesznek luxusjárműveket.
Pl nem is olyan rég Lamborghini Murcielago LP640 Versace ez egy limitált széria volt....

Belsőtértben Versace design

Armani is csinált a Mercinek pár éve limitált clk-t
De most monnd meg Bence
Tudom te egy true face vagy

Bassz 19 éves fejjel ennyi esze legyen valakinek Ráadásul egy ilyen nyomorék plüsskutya
thx
hát ezen még mindig röhögök h "nyomorult undorító kutya"
szerintem bohócot csinálna magából a gyár... ugyanugy mint ah a motorola csinált magábol DG telefonjával:D
Ejjjj gecccccc

Mondjuk egy 1098-ról vagy egy MV Agustánál simán el tudnám képzelni ha mondjuk Versace kezelésbe venné egy kicsit mondjuk egy 1000db os limitált széria erejéig