Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. az szép
Na a kommenteket elnézve sikerült jó témát választanom kicsit megmozgattam a tömeget
A legjobb az volt még az Sp-vel 2 éve nyáron házibuliból hazafelé szintén jó meleg 2 óra alvás után még érezhetően részegen elindultam haza Solymárról (ami tőlünk kb 10 km) A főúton 3. 40km/h bőrcipő, szövetnadrág, ing+ gerincprotektor búrám szétdurran gyomor forog, az autósoknak meg nem győztem inteni h előzz már le

Egy barátomnak sikerült belerókáznia a saját sisakjába szintén nem gyenge parti után
..hegyi/házibuliba szimszonnyal, buli után haza.. ha nem is matta fixen..de ..
azt ha gyün rendőr akko leszáll/tol vigyázba áll..másnaposan meg felüdítő élmény, plekó fel...
hülye állatok
normális vaagy? hát megdöglünk
"láttad bazzeg tüzelt"
http://www.sportmotor.hu/motor... csak 5-öst Susynak, mert megdöglünk
még mindig csörög a telefon mi mennyi stb megvan-e még ....
üzletembernek érzem magam most
Nah akkor mindjárt felvesz egy srác msn-re ő intézi ezt...
az angel érdekelne
Másrészt Mo-n Rsbe nem igazán fogsz találni!
De tudok benne segiteni...
Ott nem lesz...
ez marha jó ha egyszer összevágok tüzérkéről egy videot ez lesz a címe
nem érdekel a garancia... a foglalatát kérdeztem de nem jó mert a kocsiba 2izzószálas kell és ez a xenon az is az rsbe meg 1szálas kell...tudtommal szal nemjó bele majd veszek 1et...+1 angel eyedet is előbb ...van a ital mondóba?
nem tudom sztem az magában szar dolog ha nem tudod hol vagy akkor is ha egy bicajon ülsz
jah sikerült eladni XD meg még egy két dolgott ki dobáltam ami úgy se kell aztán így szépen tejeltek :)
nem nyert... nem a színe miatt hanem a gyári 1 fos...
félelem és reszketés a tzr50-en
én csak marha fáradtan, este és ráadásul nem huzhattam neki mert szerelőtől jöttem és na mind1 azt mondta ne huzassam mert szerinte alul van fuvókázva és megfog akadni szal szép lassan kerepesről haza este 9-10körül egy marha fárasztó nap után... mentem mentem alig láttam valamit és úgy meglepődtem a dolgokon...jé egy kereszteződés..jah jó...ja hogy dönteni kéne merre menjek...TE JÓ ÉG MERRE KELL MENNI?szal vidám volt pedig kismilliószor jöttem onnan haza
nekem is kínálgatta.
csak ennyi meg annyi
téged is hívott?
ez tök jó
namivan? Elpasszoltad az íróasztalt?