Multkor Pedrózátol(kb 1km földuton) jöttem haza, rendesen aznaposan, de kettesnél nem váltottam följebb,mert keskeny volt az út:)
Asszem többet nem csinálok ilyet,mégha nem is volt forgalom hajnalban. Másnap nem dicsértem meg magam.
fahee mi anno nyáron a műhelybe raktuk be a xenon szetteket az új swiftekbe és nagyon nagy a 2 közt a külömbség
xenon utánzatnak nincs akkor hatótávolsága és rövid az élettartalom, de viszont olcsó
Xenon: lényegessen nagyobb és erősebb a fénye mint a gyárié és szoktak rá vállalni a szervízbe 2 év garit
hát én a futurával másnaposan félig beestem egy kisteher alá :D
aztán másnaposan elfeküdtem az rsel amikor 2hetes volt :D (egyiknél sincs semmi motor sérülés szerencsére)
de volt olyan is, hogy borzasztó kegyetlen másnaposan mentem egy vásárhely - cserkeszőlő odavisszát (140km) 35fokba bőrruhába. Elég érdekes élmény volt de azt legalább megúsztam esés nélkül.
Én egy Diósjenő-Budapest utat nyomtam le reggel fél7-es indulással. A másnaposság az még elment valahogy de olyan kurva hideg volt hogy majdnem ráfagytam a motorra.
hát apukád ne is gányoljon xenont szerintem a kocsiba. és tudod miért? mert így hiába vette meg a xenont megszűnt a garancia...(csak akkor érvényes ha szakember szereli be, és ezt bizonyítani is tudod...)
srácok az rsnek sima halogén foglalata van mert vett fater olyan xenont aminek olyan a foglalata (3e) csak nemtudta belerakni a kocsiba mert nemfér be a keze és szétkéne bontani a kocsit(szar új kocsi) ?szal sima halogén a foglalata?
igen ez érdekes volt nekem is mindíg, főleg hoyg a gravitációs gyorsulás 9.81m/s2, és azt tudjuk hogy fékezni (leszorító erős nélkül) ennél jobban nem lehet, ilyen 9.7-es lassulást tudnak a legjobb utcai motorok, akkor hogy tudnak 1G-nél jobban gyorsulni a dragok, leszorítóerő nélkül... dehát az adatok magukért beszélnek. a supoerbike magazinban az utcai gépek, pl a hyperbike-ok közül a zzr1400-as 0.8G felett gyorsul 30-144km/h-ig, a hayaba már csak 48-112ig, míg a K1200S már el sem éri a 0.8G-t. érdekes.
Természetesen nem adom e,l kirakom a polcra mint a többit. Egy dísz lesz amire ha ránézek jó és rossz emlékek-et idéz. Számomra nagy értéke van sokkal sokkal nagyobb mint a piaci lenne.
najó én nagyon nem szeretek így menni.
én is tavaszra tervezzek egy bőrruhát most lett egy kis zsém eladtam egy-két cuccot 2 óra alatt
Asszem többet nem csinálok ilyet,mégha nem is volt forgalom hajnalban. Másnap nem dicsértem meg magam.
égsz belülről,kívűlről:D
xenon utánzatnak nincs akkor hatótávolsága és rövid az élettartalom, de viszont olcsó
Xenon: lényegessen nagyobb és erősebb a fénye mint a gyárié és szoktak rá vállalni a szervízbe 2 év garit
aztán másnaposan elfeküdtem az rsel amikor 2hetes volt :D (egyiknél sincs semmi motor sérülés szerencsére)
de volt olyan is, hogy borzasztó kegyetlen másnaposan mentem egy vásárhely - cserkeszőlő odavisszát (140km) 35fokba bőrruhába. Elég érdekes élmény volt de azt legalább megúsztam esés nélkül.
Körkérdés: ti tudtok másnaposan motorozni? Én egyszer próbáltam majdnem totálra vágtam a vasat egy kanyarban.....
Komoly.
Azt állították a Német Dragsteresek hogy nem lehet megépíten mert lehetetlen és Az őrült magyarok megcsinálták.