Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez durva volt
Mert hogy 50-es sportmotort csak a csicskák vesznek... azééé
nem kell mindenbe belekötni am. én is unatkozok...
igen látom én de nagyon ugy hangzik mint ha gpr-e mondtad volna azt h Rs...
Róla van onboard videóm egy negyed kör erejéig
mehogy?
nem ha elolvasod mégegyszer akkor aztírtam h. az rs re . (gyulán)
tyűűűű... majdnem ilyet vettem! de lebeszéltek róla Mármint a Derbi-ről
Az rs-t nem a balodlalira értetted? Azért egy cbr-t felismerek -.-"
melyik a jobb kezed?:D
Sztem az inkább egy derbi gpr! bár lényegében ugyan az a 2
a jobb oldalinak (ciberkének) nagyobb a hasija...de jogos am. menet közbe az autósok mi ez 50es? (az rsre) sétálóutcán meg mekkora ez 600as? szal ennyi
Na most méretre melyik a 600-as és melyik az 50-es?
na mostmár dugulj be
Találkozhattál velem, bár csak 2szer voltam, de te szerintem pedrózára gondolsz, neki van nsr 250 repsol ja, meg világoskék cimconnya.
veled találkoztam kakucsringen?
mámmint 47... elnyomtam...
Jaja, valami Szabó nevü szokott a ringen kikerülni kívülről egy haccázas monsterrrel r1-eket, gixereket:)
teáht 37 fain.. fojt msn en
fasza menyi volt rá?
kimotorozni annyi, hogy azzal a motorral egy olyan súlyú ember azt a motort a végletekig ki tudja használni, pályán jobb időt menni vele egyforma körülméynek között nem nagyon(!) lehet, utcán ha vészhelyzet van minnél jobban(!) ura tud lenni. most itt magyarázzam sportmocisoknak? a motorosok igen nagy része egyből összecsokizza magát ha kicsit is elindul bármelyik kerék, vagy az első vészfékezésnél letenyerel.. vagy kimész pályára nézd meg ahogy egy sv-vel körbemotoroznak fullos pályagépeket. én 7 éves korom óta motorozok, jó hogy pályán csak 3-4szer voltam életemben, de de szinte biztos hogy még az enyémmel is lehetne jobban menni mint amit én megyek.
ezt a kimotorozást fejsd ki bővebben...
téli motoros felszerelés? hm?
1: az emberek több mint 90%-a egy 30lóerős motort sem tudna 100%ig kimotorozni, így első válaszodra ez a kérdés nyitja.
2: igen. nekem is volt sok, mondjuk özepesebbnek mondható, megf tölem két méterre is egyik barátom a hetekben bombázott frontálisan tele egy autót. de ha egyszer erőspaprikát ettél, és kifelé csípett, akkor többé nem szarsz?