a jobb oldalinak (ciberkének) nagyobb a hasija...de jogos am. menet közbe az autósok mi ez 50es? (az rsre) sétálóutcán meg mekkora ez 600as? szal ennyi
kimotorozni annyi, hogy azzal a motorral egy olyan súlyú ember azt a motort a végletekig ki tudja használni, pályán jobb időt menni vele egyforma körülméynek között nem nagyon(!) lehet, utcán ha vészhelyzet van minnél jobban(!) ura tud lenni. most itt magyarázzam sportmocisoknak? a motorosok igen nagy része egyből összecsokizza magát ha kicsit is elindul bármelyik kerék, vagy az első vészfékezésnél letenyerel.. vagy kimész pályára nézd meg ahogy egy sv-vel körbemotoroznak fullos pályagépeket. én 7 éves korom óta motorozok, jó hogy pályán csak 3-4szer voltam életemben, de de szinte biztos hogy még az enyémmel is lehetne jobban menni mint amit én megyek.
1: az emberek több mint 90%-a egy 30lóerős motort sem tudna 100%ig kimotorozni, így első válaszodra ez a kérdés nyitja.
2: igen. nekem is volt sok, mondjuk özepesebbnek mondható, megf tölem két méterre is egyik barátom a hetekben bombázott frontálisan tele egy autót. de ha egyszer erőspaprikát ettél, és kifelé csípett, akkor többé nem szarsz?
2: igen. nekem is volt sok, mondjuk özepesebbnek mondható, megf tölem két méterre is egyik barátom a hetekben bombázott frontálisan tele egy autót. de ha egyszer erőspaprikát ettél, és kifelé csípett, akkor többé nem szarsz?