blackdragon van itt fent az oldalon egy motorbalesetekkel foglalkozó cikk statisztikákkal... továbbá a statisztika hivatal (KSH) oldalán is találsz kimutatásokat a balesetekre vonatkozóan. sztem zsír összekötni a motoreladási adatokkal, amiből kijön h a sportmotoros a legnagyobb fasz:)
nem igazán akarok rárakni semmit!deh 1 Jollymotos matrica jol jött vna mert a képen ahonnan rendeltem ott van mellete 5 matrica és persze h 1-et sem küldtek el
persze h elégedett vok!nem azt mondom h kimagasloan növelte vna a teljesítményt de észre lehet venni!és majd a tavaszi karburálás még fog rajta dobni 1 kicsit!nekem nagyon bejön!én ezt 76-ba tudtam beszerezni és újonnan!
hat ez van tudom h nem erre lettek tervezve meg majd kapom a commentet h nem igy kellene használni + minden!deh ki kell probalni h mit tud ezzel a rendszerrel és ha 40-el emgyek alapjáraton nem igazan tudom meg h mit is tud!
én tavaly január elejéig motoroztam. Munkába jártam vele meg a barátnőmhöz, hogy ne kelljen buszozni.
Azóta meglehetősen gyakran ébredek fel arra hogy égetően fáj a bal térdem és fél óránál tovább nem tudom behajlítva tartani mert el kezd fájni. Ez akkor nagyon ciki ha autóban ülök és nincs elég lábtér.
Szóval valóban marhára megérte hidegben is motorozni.
lesz róla fent vidi?
már olcsóé csinálnak ilyet
hát nemnagyon kíméled a mocit...
Azóta meglehetősen gyakran ébredek fel arra hogy égetően fáj a bal térdem és fél óránál tovább nem tudom behajlítva tartani mert el kezd fájni. Ez akkor nagyon ciki ha autóban ülök és nincs elég lábtér.
Szóval valóban marhára megérte hidegben is motorozni.
fel kell tenni és ki kell próbálni