Én idén olyan swift-et vettem hirtelenbe, mert nem találtam mást a méretemben. De a télen még keresni fogok egy másikat. Ennek a swiftnek puha a talpa nagyon.
nekem is volt olyan W2 Csizmám és bármilyen hihetetlen amikor a motor ráburult a lábamra akkor nem lett semmi baja tőle.
utcára szerintem tökéletes az a csizma pályára már érdemesebb tényleg egy jobbat választani
Ha csizmát nézegetsz akkor kezedbe tartod a csizmát és a talpát erősen fogva a tetején elhajlítod oldalirányba....szal megtöröd a csizmát jobbra vagy balra...amelyik elhajlik az SZAR...ennyi röviden
Nekem pl a Diadorám az elhajlik attól függetlenül nagyon szerettem mert kényelmes és fogja a lábam de pályára azért már necces...
a Sidi már nemhajlik
bence! jaja én voltam... másnak nem lehet ekkora tehetsége erre... az egy jó szar nap volt... de végül nem csináltak semmit a jogsimmal... ugyhogy megusztam...
valami linked adjál légy szíves, ahol ilyen csizmát találok!
kösz
utcára szerintem tökéletes az a csizma pályára már érdemesebb tényleg egy jobbat választani
Nekem pl a Diadorám az elhajlik attól függetlenül nagyon szerettem mert kényelmes és fogja a lábam de pályára azért már necces...
a Sidi már nemhajlik