Ealdósorban van a Suzuki DR -em most kaptam egy ajánlatot cserére egy RX 125 , azt kérdezném mit tudtok ezekről mondani , alkatrészellátás , tipushibák, fogyasztás , futómű , menettteljesítménye, (LE)
Igaz ne enduro fórum de mivel aprilia lehet mondotok valamit róla na meg ez is 125 ös.
Köszke.
ja boccs hülye vagyok. ha a hátsó nem ég akkor azt nézd meg. boccs. elsőt hagyd békén. ez esetben a farok idomom belül nézz körbe, de előtte inkább próbáld meg a körtét a másikoldalival kicserélni.
reggel van még.
szal ha az idomfelöli részről elkezded kisérni az index kábelét lesz iyen összekapcsolás csak nem tom h hívják. az szokott szétcsúszni pl. tisztogasd meg meg iyenek.
vagy kontakt hiba vagy kiégett... csereberéld az izzókat a másik oldallal. nyilván ameyik foyamatosan ég az jó, viszont lehet kontakt hibás ezért szedd le az idommokat és mozgasd át kicsit a toldásnál vagy mittomén hol:) ahol összenyomod őket.
mind a 2 csizma 1 szar... semmit nem érnek...
vegyél gaerne grs csizmát. az ugy fogja a bokád mint az állat. ezek amiket belikeltél semmit nem fognak majd ha elkezd a bokád kitekeredni pl mert a motor alá szorult. nekem is szemét csizmám van és most cserélhetem majd le:(
amit írtam az 65 ropi, brian-éknél (gumik topicban mindig aktiv) most 25% kedvezmény van ha jól olvastam. nem a 30-40E-s kategória, de tény h megéri inkább oyat venni mint h később para legyen, vagy h rágyere h ez neked kevés mert semmi nem fog és akkor buktad a csizmád árát:)
Azon humorizáltam, hogy ha eldobod a vasat, akkor hiába van benne surlódás csökentő anyag, a tani kÍVÜLRŐL surlódhat:)
de szar, amikor egy viccet meg kell magyarázni... bár lehet, hogy a vicc volt szar:)
Emzoli hidd el jó az a surlódáscsökkentő.nekem idén csak télen akadt meg a motor,de az is csak azért mert az autópálya elkerülőn üveg használtam,meg nem egészen volt bejáratva...Van egy adalékom amit apa szokott szerezni és minden tankolásnál rakok bele egy pár cseppet.
Nem értem minek, a tankba surlódás csökkentő, a tank, álltalában kivülről surlódik, és ha túlzottan horizontálissá válik a motorozás, akkor azon már nem segít semmiylen adalék:)
a tankaba surlódáscsökkentőt szoktak belerakni...széria rs be nem szoktak olajat benzinnel keverni.Nekem egy okos bácsi még azt is tanácsolta hogy v power benzint se tegyek bele mert hogy nem birja a dugó...
Igaz ne enduro fórum de mivel aprilia lehet mondotok valamit róla na meg ez is 125 ös.
Köszke.