na megjött az én kis hengerecském, itthon ahogy nézegettük teljesen faszásnak tűnik, még a szakik is rámondják az áment aztán mehet bele az asso dugó :)
még1szer megkérdem, tud valaki ASSO WERKE dugót újan?
italmondoék tudnak 33rongyért hozatni, ha bárki tud olcsóbban, csipogjon!
üdv
nálam akkor kezdett el gyorsabban villogni az index (az összes egyszerre, és nem mindíg csinálta), amikor az akku - saruja eléggé nem volt rendesen odafogatva és kontaktos volt.
A Fekkarnal van 1 erzekelo ami ga behuzod a feket rovidre zar. Altalaban az lesz rosz. Szedd szet 1 rugo van benne tisztitsd meg rakd ossze. Az is lehet hogy csak lecsuszott a vezetek
még egy kérdés :... ha behuzom az elsö féket bnem világit a fék lámpám hátul ugye vana fék nyereg és ugy gondolom arra kéne valamit rá csatlakoztatni az egyikhelyena bowden van a másikra meg nem tom mivalo nekem üresen éáll ott és nem tok rájönni mért nem világit féklámpám//amugy éna 16 ba és sztem láttalak idén nyárona az 1es villamos környékén de lehet csak be flasheltem
Akkor biztos a 2006-osba más az elektronika, de nekem sokat voltlevéve a jobb első idom amikor a vázat csináltattam. És olyankor nem volt első indexem jobbról. Ment rendesen a hátsó index, csak 2X olyan gyorsan villogott!
De biztos én vagyok a hülye .....
még1szer megkérdem, tud valaki ASSO WERKE dugót újan?
italmondoék tudnak 33rongyért hozatni, ha bárki tud olcsóbban, csipogjon!
üdv