omar! nagyon megnehezíted a dolgomat hogy megszeresselek... nem értelek... kicsit legyünk visszafogottabbak... mert azt sem tudom hogy miböl gondolod hogy te igy beszélhetnél a Bíróékról meg a Juhászékról...
te nagy gurunak tűnsz, egy nemsokkal a dolog előtt felújított rotax nemtommennyis (90-es red rose 125) amiben kilukadt a dugó mennyire sérülhetett? mert egy srác elvinné a motort, csak befosatták hoigy lehet még baja. minden zsír új volt benne. amugy a dugót már kiszereltem, és a henger sem volt már nicasilos. esetleg pl teee össze tudnád rázni?
akkor jó:)
Reméltem, hogy nem kapsz agyvérzést. Én azonszoktam parázni, hogy elvész a csomag, vagy eltörika tartalma, de eddig sosem volt ilyen, nekem eddig csak egy dugót veszített el a posta, de azért sem volt kár, azt is csak azért küldtem egy havernak, hogy nézze meg, milyen csinosan megragadt,de nem ám egy csíkban, vagy ilyesmi, neeem, körös körbe, alul felül, mindenhol. A tulaj utólag bevallotta, hogy 12700 on ment vele 7 kilométert:)
ez régi igazság. emberek akkor szokat felcsattanni bármire ha valami nem stimmel. (most nem erre a szitura mert nem ismerem, de egyrészt nem kevés lélektant meg ciholoogijját tanultam, másrészt tapasztalat.)
áhfaszt, ez a videó még 3 hónapja a megszorulás előtt 2 nappal készült... 1szer beraktam már ide a fórumba, csak akkor vagy 80megás volt.
sztem reggelre fel is rakja a sportmotor.hu.
Reméltem, hogy nem kapsz agyvérzést. Én azonszoktam parázni, hogy elvész a csomag, vagy eltörika tartalma, de eddig sosem volt ilyen, nekem eddig csak egy dugót veszített el a posta, de azért sem volt kár, azt is csak azért küldtem egy havernak, hogy nézze meg, milyen csinosan megragadt,de nem ám egy csíkban, vagy ilyesmi, neeem, körös körbe, alul felül, mindenhol. A tulaj utólag bevallotta, hogy 12700 on ment vele 7 kilométert:)
egyébként dugó nem lesz a pakkban, szal nincs mivel megragadnia :D
gyere gyere hengerecske
csak ennyi lenne a kérdés?
sztem reggelre fel is rakja a sportmotor.hu.
amugy kész a mocid?