Na kedves szöveg az egy dolog hogy nekem tuning motorom van,de az hogy a Galbácsiék és Botond azt terjeszgeték hogy Fater motorja agyon van tuningolva és azért ment ilyen jó az egy undorító dolog. Egy régi Jolly cső volt rajta ami még a Deák motorján volt.
Az az egész Dunlop Trophy egy hulladék. Én téged nem akarlak baszogatni mert te vagy az egyik aki még a versenyszabályzathoz a legközelebb állsz. És az hogy az én Motorom tuningolva van azt is csak azt érdekli aki mögöttem van, mert én már hallotam olyat is hogy a kedves Botond aki miatt kiestem az első verenyen mert Séria motorral voltam és lassabb voltam nála, hogy ő 160as Polini hengerrel megy!
És azért ha megnézzük a bátyád motorját akkor. Az egy dolog hogy én az utolsó versenyen azért voltam elötted mert gyorsabb motorom volt. Nekem idén ez volt életem első versenye és tudom hogy nekem is van mit gyakorolni! Én is úgyan úgy baszogathatnék mindnekit aki elöttem volt hogy nekik gyorsabb motorjuk van ! HA MINDNEKI BETARTANÁ A SZABÁLYT AKKOR ÉN IS BETARTANÁM DE ENNEK NINCS ÍGY ÉRTELME!
ezt a moccot láttam élőbe kb. fél éve, ott állt a natix udvarán. Azok a mocskos zsidók, erről akarták eladni nekem a kipuffot... Aztán mondtam nekik hogy héló, 1 hónapja megrendeltem a kurvaanyátokat,nekem ne használtat adjatok :D Aztán előtúrták az újat. Hát beszarás....
Szasz! Ha találkozol Andor komáddal azt üzenem neki hogy ilyen embernek mint ő motor nem való,és ha nem tud szerelni inkább ne nyúljon a saját motorjához.
Egyébként nekem a simson csomagtartójába is elfér a chiptuning! És ha pont a légszűrőre teszem, még a keveréket is dúsítja, és méginkább nem fog hasítani
Tudomásom szerint a hely apriliakba mindenhol megvan, csak van amelyikbe csak becsavarozzák fixre a tolattyút. Legalábbis én így néztem az MX 125-ösökön a motorkiállításon. Bár mintha valami vezérlési idők is mások lennének, bár inkábba német piacosoknál... Amelyik megy 80-at hihi
Az az egész Dunlop Trophy egy hulladék. Én téged nem akarlak baszogatni mert te vagy az egyik aki még a versenyszabályzathoz a legközelebb állsz. És az hogy az én Motorom tuningolva van azt is csak azt érdekli aki mögöttem van, mert én már hallotam olyat is hogy a kedves Botond aki miatt kiestem az első verenyen mert Séria motorral voltam és lassabb voltam nála, hogy ő 160as Polini hengerrel megy!
És azért ha megnézzük a bátyád motorját akkor. Az egy dolog hogy én az utolsó versenyen azért voltam elötted mert gyorsabb motorom volt. Nekem idén ez volt életem első versenye és tudom hogy nekem is van mit gyakorolni! Én is úgyan úgy baszogathatnék mindnekit aki elöttem volt hogy nekik gyorsabb motorjuk van ! HA MINDNEKI BETARTANÁ A SZABÁLYT AKKOR ÉN IS BETARTANÁM DE ENNEK NINCS ÍGY ÉRTELME!
micsinált a gyökér?:D
mióta megvette azóta nyúzták,buherálták,...visszavitted vagy vmi ilyet hallottam...?
Egyébként nekem a simson csomagtartójába is elfér a chiptuning! És ha pont a légszűrőre teszem, még a keveréket is dúsítja, és méginkább nem fog hasítani