Te szerelted a xlzx motorját nem? Azt hallotam,hogy a következő tulajnál megragadt(az új dugó ellnére bejáratva) és mikor később szét lett szedve kiderül,hogy még a gyári assowerke dugó volt benne a rendelt vertex helyet?
Helló srácok nekem lenne egy 2002-es rs125 -öm eladó . Igény szerint van hozzá utcai vagy pálya idom is.
Érdeklödni lehet nálam telefonon 06-30-510-4282 Aszalós Ádám.
Ha valakit még érdekelne van 8 db 2003-as évjáratú eladó motorom, 2007-es évjáratból is van 7 db .
Vagy ha ezekhez bármilyen alkatrészre van szükségetek utcára és versenyzésre hívjatok nyugodtan.
Sziasztok! Szeretnék vásárolni 2008 nyarán egy Aprilia RS125-öst. Véleményetek szerint mire kell nagyon ügyelnem? Mik a hibái? Hogy lehetne a motornál még nagyobb végsebességet elérni? Azt hallottam, hogy állítólag nagyon jó a blokkjuk, viszont a gyári elektronika fabatkát sem ér. Ja, és még egy kipufogó-elektronika cserével mennyivel lenne jopbb a motor?
nemtom láttátok e itt a vidik között a zx10est ami jbl show motor volt, mindenféle okossággal (használhatatlanul).
Azóta nem bírok aludni, mert azt próbálom kitalálni hova zsúfoljak be 15 hangszórót az rsbe :))))))
Rég beszéltünk! Amúgy fasza az RS
Veled mizujs?